Maak dit jaar een heel bijzonder kerstdiner

24 - 25 december 2020

Kinderen hebben kersthapjes gemaakt met War Child
Maak het kerstdiner extra bijzonder door een actie op te zetten voor kinderen in oorlog! Vier bijvoorbeeld je kerstdiner voor War Child met speciale kersthapjes.

Wist je dat één op de vijf kinderen opgroeit in oorlog? Nour (12) is een van hen: zij moest vluchten uit Syrië. Gelukkig kun jij iets doen om kinderen zoals Nour te helpen. Vier je kerstdiner met ons en zet een kerstactie op voor kinderen in oorlog.

Ideeën voor een speciaal kerstfeestje

Door met ons jouw kerstdiner te vieren én in actie te komen, help je kinderen in oorlog aan een veilige plek. Maar hoe maak je jouw kerstfeest nu War Child-proof? Een paar ideeën:

  1. Kook in een handomdraai acht heerlijke War Child kersthapjes van topchef Julius Jaspers.
  2. Goed proeven! Elk kersthapje is namelijk geïnspireerd op een land waar wij werken.
  3. Lees bij elk kersthapje leuke weetjes over ons werk en maak met deze kennis indruk op je gasten.
  4. Maak jouw kerstdiner compleet met onze placemats en naambordjes, deze vind je bij de kersthapjes.
  5. Wees niet bang om jouw blije gasten om een donatie te vragen.
“Door te lachen vergeet je even je zorgen. En dat is wat War Child met sport en spel doet voor kinderen in oorlog. Mijn wens is een lach voor iedereen. En wie wordt er nou niet blij van de Smiley Cheesecake?"
Onze ambassadeur Britt Scholte

Kersthapjes in een handomdraai

Urenlang zwoegen in de keuken is verleden tijd. Bekende Nederlandse kok Julius Jaspers heeft acht kersthapjes bedacht die je in een handomdraai op tafel zet.

Bij elk hapje lees je leuke weetjes over War Child en kom je achter de lievelingshapjes van onze ambassadeurs Britt Scholte, Rens Polman, Niels Oosthoek, Quinty Misiedjan en Sarah & Julia. Met onze placemats en naambordjes maak je jouw kerstdiner compleet!

Kerst met War Child - ambassadeurs - War Child

Chefkok Julius Jaspers en zijn team in de keuken

Foto: Guus Schoonewille

Met dank aan

Maza - partner van War Child

Maza Mediterranean Delicacies

Give Peas a Chance! Het kerstdiner voor War Child wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met onze Business Friend Maza. Het familiebedrijf produceert niet alleen de bekende hoemoes, falafel en spreads, zij steunt ook al jaren onze projecten voor kinderen in oorlog.

naar website