Wijzigen/opzeggen donatie

Met jouw hulp kunnen wij uit oorlog gevluchte kinderen zoals Sumaya (8) helpen een toekomst op te bouwen
Veilige plek War Child Irak

De achtjarige Sumaya uit Mosul woont met haar familie en duizenden andere gezinnen in een reusachtig vluchtelingenkamp.

Foto: Marcia Chandra

War Child helpt kinderen in oorlog weer kind zijn op veilige plekken

In het vluchtelingenkamp hebben wij Veilige Plekken opgezet, waar kinderen hun ervaringen kunnen verwerken en hun hoop terugvinden.

Foto: Marcia Chandra

Met jouw hulp: kinderen sterker dan oorlog

Sumaya woont met haar familie en duizenden andere gezinnen in een vluchtelingenkamp vlakbij Mosul. Haar moeder Tamara vertelt ons wat er met hun familie is gebeurd sinds Islamitische Staat (IS) hun dorp bezette. "Er zijn geen woorden die beschrijven wat wij hebben meegemaakt. De gevechten kwamen steeds dichterbij. Op een dag viel er een raket in onze tuin. Toen besloten we dat we moesten vluchten."

Alle bombardementen en gevechten die Sumaya in Mosul meemaakte, hebben haar bang gemaakt. Op onze Veilige Plek in het vluchtelingenkamp kunnen kinderen weer even kind zijn. Weg van de chaos van het kamp krijgen kinderen onderwijs en kunnen zij met leeftijdsgenoten spelen. Kinderen vinden er hun hoop terug.

Naast Sumaya helpen wij elk jaar honderdduizenden kinderen in veertien landen. Van wekelijkse sport- en spelactiviteiten voor gevluchte kinderen in Nederland tot onderwijs met tablets voor kinderen in Jordanië, Libanon, Soedan en Oeganda. Bekijk deze en nog meer mooie resultaten die we met jouw hulp behaalden.

Dankbaar voor jouw steun

Wil jij om financiële redenen jouw donatiebedrag wijzigen? Dat kan hieronder. Zo kunnen we - nog steeds met jouw hulp - kinderen zoals Mozes bijstaan met psychosociale steun, onderwijs en bescherming.

Jouw donatie opzeggen? Wat jammer dat je ons werk voor kinderen in oorlog niet meer wilt of kunt steunen. We zijn je natuurlijk erg dankbaar voor je hulp! Jouw steun aan kinderen in oorlog opzeggen kun je tussen 9:00 - 17:00 uur telefonisch doorgeven aan één van onze medewerkers op 020 758 2299.

Namens alle kinderen, ouders en leraren: bedankt!

Donatie wijzigen

Vanwege administratieve redenen is de minimale donatie €3,- per maand.

Wij registreren jouw gegevens en gaan hier eerlijk mee om. Lees hier waarom.
Dankjewel voor het doorgeven!