Maak het verschil met je bedrijf

Maak samen het verschil met je bedrijf voor kinderen in conflictgebieden. Word jij met je bedrijf een vriend van War Child middels een duurzame samenwerking? Ontwikkelen jullie je eigen product of ondersteunen jullie ons met jouw product en services? Kom jij samen met jouw collega’s en bedrijf in actie voor War Child? Kortom op welke manier gaan jullie impact maken?

Sponsoren? Word onderdeel van ons Business Netwerk

Je bedrijf heeft nog meer voordelen bij sponsoring. Je wordt namelijk onderdeel van een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers en bewijst je maatschappelijke betrokkenheid. Samen vullen we de samenwerking zo waardevol mogelijk in. Dankzij ons lage kostenbeleid gaat het geld daar waar het heen moet: naar kinderen in oorlog.

Het Correctbook team

Met de speciale War Child x Correctbook zet dit team zich in voor beter onderwijs voor kinderen in oorlogsgebieden

Een groep collega's van Rituals rent de Amsterdamse marathon voor War Child

400 Rituals medewerkers renden de marathon van Amsterdam om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog

Word Business Friend

Op een laagdrempelige manier met jouw bedrijf bijdragen aan de missie van War Child? Word dan Business Friend! Als Business Friends steun je het werk van War Child al met een bijdrage vanaf 200 euro per maand. Je wordt hierbij onderdeel van ons Business Netwerk en ontvangt uitnodigingen voor speciale evenementen.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

“Wij steunen het werk van War Child en geven daarmee een belangrijke boodschap af: de wereld is groter dan het veilige Nederland"
Ad Doorneveld, SWKGroep

Wie zitten er in ons Business Netwerk?

War Child partner - logo ASN Bank

ASN Bank

Sinds 2011 is ASN Bank onze hoofdsponsor. Zo sponsort de bank onder andere onze activiteiten om een vreedzame toekomst te realiseren voor kinderen in de Democratische Republiek Congo.

naar website
NPL partner War Child

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij steunt ons met een structurele jaarlijkse bijdrage van 1,35 miljoen. Daarnaast ontvingen we meerdere malen een Extra Trekking. Met deze sponsoring kunnen wij onder andere ons innovatieve onderwijsprogramma Can’t Wait To Learn verder uitbreiden.

naar website
“War Child steunt kinderen, en kinderen zijn de toekomst. War Child werkt met veel vrijwilligers, en doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op deze manier komt het geld terecht waar het hoort: bij de kinderen."
Taco van The Albus Hotel
Hand vasthouden tijdens TeamUp War Child-activiteiten

Onze partners zijn onze vrienden. Samen staan we sterker en kunnen we meer kinderen in oorlogsgebieden helpen

Foto: Julie Hrudova

“War Child is een flexibele organisatie waar je goed rechtstreeks contact mee kunt maken. Daardoor blijf je betrokken."
Joop van Softpak

Sponsoring aftrekbaar

Wist je dat sponsoren van een goed doel aftrekbaar is? Een bedrijf mag kosten voor sponsoring aftrekken van de winst. Naast sponsoren is structureel belastingvrij schenken natuurlijk ook mogelijk! Meer over belastingvrij schenken.

Wil je als bedrijf ook een goed doel steunen dat kinderen in oorlog helpt? En onderdeel worden van ons Business Netwerk? Neem contact met ons op.