Help mee met je bedrijf

Help met jouw bedrijf dromen van kinderen in conflictgebieden waar te maken. Kom in actie door een bedrijfsactie te organiseren, een duurzame samenwerking aan te gaan of één van onze producten- en/of diensten te sponsoren.

Word onderdeel van ons Business Netwerk

Daar heeft jouw bedrijf ook voordeel bij. Je wordt namelijk onderdeel van een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers en bewijst je maatschappelijke betrokkenheid. Samen vullen we de samenwerking zo waardevol mogelijk in.

Dankzij onze lage kostenbeleid gaat het geld daar waar het heen moet: naar kinderen in oorlog.

War Child kantoor-fotomuur

Fotomuur van medewerkers

Foto: War Child

War Child kantoor

De kantine in ons gesponsorde hoofdkantoor in Amsterdam

Foto: War Child

“Wij steunen het werk van War Child en geven daarmee een belangrijke boodschap af: de wereld is groter dan het veilige Nederland"
Ad Doorneveld, SWKGroep

Wie zitten er in ons Business Netwerk?

asn-bank.max-165x165.jpg

ASN Bank

Sinds 2011 is ASN Bank onze hoofdsponsor. Zo steunt de bank onder andere onze activiteiten om een vreedzame toekomst te realiseren voor oorlogskinderen in de Democratische Republiek Congo.

naar website 
Ikea Foundation partner logo

Ikea Foundation

Als onderdeel van de Europese Commissie richt ECHO zich op het bieden van snelle en effectieve humanitaire ondersteuning en bescherming. Met hulp van ECHO bieden wij gevluchte Zuid-Soedanese kinderen in het noorden van Oeganda psychosociale hulp, bescherming en onderwijs.

naar website 
NPL.jpg

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij steunt ons met een structurele jaarlijkse bijdrage van 1,35 miljoen. Daarnaast ontvingen we meerdere malen een Extra Trekking. Met deze steun kunnen wij onder andere ons innovatieve onderwijsprogramma Can’t Wait To Learn verder uitbreiden.

naar website 
“War Child steunt kinderen, en kinderen zijn de toekomst. War Child werkt met veel vrijwilligers, en doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op deze manier komt het geld terecht waar het hoort: de kinderen."
Taco van The Albus Hotel
War Child Holland kantoor

Vergaderen op ons hoofdkantoor in Amsterdam

Foto: Irina Raiu

“War Child helpt kinderen om zich te ontplooien na verschrikkelijke ervaringen meegemaakt te hebben. Wij geloven in het werk van War Child en dragen daar daarom aan bij."
Judith van Insights Benelux