Maak het verschil met je bedrijf

Word jij met je bedrijf een vriend van War Child middels een duurzame samenwerking? Ontwikkelen jullie je eigen product of ondersteunen jullie ons met jouw product en services? Of kom jij samen met jouw collega’s en bedrijf in actie voor War Child? Kortom op welke manier gaan jullie impact maken?

Financiële impact

Word onderdeel van ons Business Netwerk

Wij geloven in de kracht van samenwerken met als doel grote impact te maken op het leven van kinderen in conflictgebieden. In ons Business Netwerk zitten honderden maatschappelijk betrokken organisaties die ons als goed doel steunen. Ieder op zijn eigen manier. Van de bakker op de hoek tot de ASN Bank.

Klein bedrijf grote impact

Op een laagdrempelige manier met jouw bedrijf bijdragen aan de missie van War Child? Word dan Business Friend! Als Business Friend steun je het werk van War Child al met een bijdrage vanaf 280 euro per maand. Je wordt hierbij onderdeel van ons Business Netwerk, bieden wij je een communicatiepakket aan en nodigen wij je uit voor onze speciale (business) events.

Sponsoring aftrekbaar

Wist je dat sponsoren van een goed doel aftrekbaar is? Een bedrijf mag kosten voor sponsoring aftrekken van de winst. Daarnaast is structureel belastingvrij schenken ook mogelijk.

“War Child en ASN Bank vullen elkaar goed aan. Samen staan we sterk en maken we de levens van vele kinderen een stuk mooier"
Joyce van der Est, ASN Bank

Samen met collega's

Ervaar het werk van War Child

Met de War Child Team Experience groei je als team naar elkaar toe. Samen met jouw collega's ervaar je wat onze activiteiten betekenen voor kinderen die oorlogservaringen moeten verwerken. En hoe deze ook kunnen helpen om verbinding te maken binnen jouw team. De War Child Team Experience is verrassend en zet aan tot nadenken. Jouw team wordt hechter en je draagt bij aan ons werk. Een echte win-win dus.

Kom in actie met collega’s

Want hoe leuk is het om samen het verschil te maken? Samen met je collega’s een marathon rennen, samen het jubileum van het bedrijf vieren of samen de Kilimanjaro beklimmen? Alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog. Laat jullie inspireren en steun op originele wijze ons werk voor kinderen in conflictgebieden.

“We worden gezien als volledig onderdeel van de War Child-familie"
Annemiek Bolscher, Gloedcommunicatie
War Child Team Experience - Doe jij mee met jouw bedrijf?

Ervaar de kracht van War Child met de War Child Team Experience

HEMA x War Child

ONDER HET MOTTO 'LAAT KINDEREN WEER DROMEN' LANCEERDE HEMA EEN SPECIALE PYJAMA COLLECTIE VOOR HET HELE GEZIN

Impact middels producten

Gifts in Kind

Wij hebben een lage kostenbeleid en door middel van gesponsorde producten en services kunnen wij kosten besparen om nog meer kinderen in oorlog te steunen. We krijgen al veel gesponsord, van laptops, de auto’s voor de deur en printpapier tot koffiemachines en juridisch advies. Samen zorgen we ervoor dat van elke gedoneerde euro zoveel mogelijk naar de kinderen gaat. Draag jij bij met jouw expertise of producten aan ons lage kostenbeleid?

Goed om te weten: een gift kan je volledig aftrekken bij de belasting als het een zakelijke kostenpost is. De donatie moet dan een positieve, nuttige bijdrage leveren aan de bedrijfsvorming. Dus ook als je doneert in de vorm van Gifts in Kind zoals een gesponsorde ruimte, reclameruimte of manuren.

Limited Editions

De Hema War Child Pyjama is niet meer weg te denken en ook de limited edition War Socks gaan als zoete broodjes over de toonbank. Als iedereen doet waar hij goed in is, komen we samen verder. Ontwerp een product voor War Child en kom in het rijtje van onze partners die Goed Bezig zijn voor kinderen in oorlog.

Wil je als bedrijf een goed doel steunen dat kinderen in conflictgebieden helpt? Neem dan contact met ons op. Samen vullen we de samenwerking zo waardevol mogelijk in.

Een groep collega's van Rituals rent de Amsterdamse marathon voor War Child

400 RITUALS MEDEWERKERS RENDEN DE MARATHON VAN AMSTERDAM OM ZOVEEL MOGELIJK GELD OP TE HALEN VOOR KINDEREN IN OORLOG