Help mee met je bedrijf

Help met jouw bedrijf dromen van kinderen in conflictgebieden waar te maken. Kom in actie door een bedrijfsactie te organiseren, een duurzame samenwerking aan te gaan of één van onze producten- en/of diensten te sponsoren.

Word onderdeel van ons Business Netwerk

Daar heeft jouw bedrijf ook voordeel bij. Je wordt namelijk onderdeel van een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers en bewijst je maatschappelijke betrokkenheid. Samen vullen we de samenwerking zo waardevol mogelijk in.

Dankzij ons lage kostenbeleid gaat het geld daar waar het heen moet: naar kinderen in oorlog.

War Child kantoor-fotomuur

Fotomuur van medewerkers

Foto: War Child

Kantoor office

De bibliotheek in ons gesponsorde hoofdkantoor in Amsterdam

Foto: War Child

“Wij steunen het werk van War Child en geven daarmee een belangrijke boodschap af: de wereld is groter dan het veilige Nederland"
Ad Doorneveld, SWKGroep

Wie zitten er in ons Business Netwerk?

asn-bank.max-165x165.jpg

ASN Bank

Sinds 2011 is ASN Bank onze hoofdsponsor. Zo steunt de bank onder andere onze activiteiten om een vreedzame toekomst te realiseren voor oorlogskinderen in de Democratische Republiek Congo.

naar website 
IKEA

IKEA

Voor IKEA zijn kinderen de belangrijkste mensen op aarde. In hun People Planet Positive strategie hebben kinderrechten een belangrijke plek. IKEA probeert vanuit de ogen van kinderen te kijken – van het ontwerp van producten tot welke goede doelen ze steunen.

naar website 
NPL.jpg

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij steunt ons met een structurele jaarlijkse bijdrage van 1,35 miljoen. Daarnaast ontvingen we meerdere malen een Extra Trekking. Met deze steun kunnen wij onder andere ons innovatieve onderwijsprogramma Can’t Wait To Learn verder uitbreiden.

naar website 
“War Child steunt kinderen, en kinderen zijn de toekomst. War Child werkt met veel vrijwilligers, en doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op deze manier komt het geld terecht waar het hoort: de kinderen."
Taco van The Albus Hotel
Office kantoor

Vergaderen op ons hoofdkantoor in Amsterdam

Foto: Irina Raiu

“War Child is een flexibele organisatie waar je goed rechtstreeks contact mee kunt maken. Daardoor blijf je betrokken"
Joop van Softpak