Inspirerende samenwerkingen

Van obstakelparcours tot unieke War Child-kledingcollectie: deze partners steunen op geheel eigen wijze ons werk voor kinderen in oorlog. Laat je inspireren!

Make Up Not War - Ellis Faas zet campagne in voor kinderen in oorlog

'We can’t just look into the mirror and hide behind our make up.’ Onze partner Ellis Faas –een internationaal bekend make-up merk- lanceerde in 2017 haar spraakmakende campagne voor kinderen in oorlog met als thema Kiss to: Make Up Not War. Hun Limited Lipstick zorgde maar liefst voor een opbrengst van € 28.078, waarmee 292 kinderen meedoen in onze programma's! Dit jaar lanceren zij een nieuw thema: Open Your Eyes. Dit keer gaat de opbrengst van hun mascara's een verschil maken voor kinderen die zijn ontheemd, getraumatiseerd en slachtoffer zijn geworden van oorlog en geweld.

Make Up Not War - mascara campagne

Ellis Faas zet zit ook dit jaar weer in voor kinderen in oorlop met een spraakmakend thema Open Your Eyes als onderdeel van hun campagna Make Up Not War

Foto: Ellis Faas

App Annie doet Mud Masters voor kinderen in oorlog

Een groep fanatieke medewerkers van het Mobile Data and Analytics bedrijf App Annie besloot vorig jaar in actie te komen voor kinderen in oorlog. En hoe! Ze schreven zich in voor de Mud Masters, een reusachtig obstakelparcours in Haarlemmermeer. Hun doel was duidelijk: € 10.000 ophalen voor kinderen getroffen door conflict. Hoe? Door verschillende fondsenwervende activiteiten, en natuurlijk rennen, rollen en kruipen door de modder tijdens de Mud Masters.

Teambuilding

Wat een paar maanden eerder nog onmogelijk leek, lukte. De medewerkers van App Annie overwonnen het Mud Masters-parcours én streefden hun streefbedrag ruim voorbij. Uiteindelijk haalden ze € 14.000 op voor kinderen in oorlog. Door gezamenlijk in actie te komen voor ons leerden de collega’s elkaar beter kennen. De ultieme teambuilding, met een geweldig resultaat. Dankzij de bijdrage van App Annie kunnen wij honderden kinderen uit conflictgebieden psychosociale hulp, bescherming en onderwijs bieden.

Na hun succesvolle actie heeft App Annie de smaak te pakken: momenteel kijken zij hoe ze zich verder voor ons in kunnen zetten. Bijvoorbeeld door de Dam tot Damloop te rennen, of zelfs de hoogste berg van Afrika te beklimmen met onze Kili-Challenge.

Ga net als App Annie met jouw collega’s een sportieve uitdaging voor War Child aan. Meer weten.

App Annie Mud Masters actie voor War Child

App Annie haalde met o.a. hun deelname aan Mud Masters € 14.000 op voor kinderen in oorlog

Foto: App Annie

Elke maand steun van Limpens Elsloo

Al meer dan tien jaar werken wij samen met Limpens Elsloo. Dankzij Guus Limpens en zijn team konden wij de afgelopen jaren meer dan tweeduizend kinderen in oorlogsgebieden helpen. Met hun structurele maandelijkse bijdragen als Business Friend kunnen wij kinderen in oorlog psychosociale steun, onderwijs en bescherming bieden. Ons doel? Kinderen sterker dan oorlog.

“Onze slogan is: ‘We are Limpens’ en als transportbedrijf beseffen wij heel goed dat de wereld niet ophoudt na Elsloo. Daarom steunen wij nu al 15 jaar War Child. Als partner pakken wij alle kansen aan om meer kinderen te kunnen helpen, bijvoorbeeld tijdens ons 85-jarige jubileum."
Guus Limpens

Onophoudelijke steun

Ook tijdens jubileumconcert van Marco Borsato voor War Child konden wij op de steun van Limpens Elsloo rekenen: met maar liefst vierentwintig medewerkers reisde het bedrijf vanuit Limburg naar Carré Amsterdam om ook deze mijlpaal samen met ons te vieren.

Steun net als Limpens Elsoo maandelijks kinderen in oorlog. Word onderdeel van ons Business Netwerk.

Limpens partner War Child ambassadeurs Marco Borsato Michaela DePrince

Guus Limpens en team met onze ambassadeurs Marco Borsato en Michaela DePrince

Vingino brengt speciale War Child-collectie uit

Kledingmerk Vingino gelooft – net zoals wij – in de kracht van kinderen. Als Business Partner hoopt het bedrijf een verschil te kunnen maken in het leven van kinderen in oorlog. Deze zomer bracht Vingino daarom een War Child-capsulecollectie uit, waarvan de gehele opbrengst naar onze projecten gaat. Verschillende kledingstukken uit deze lijn zijn vernoemd naar en geïnspireerd door kinderen in onze programma’s. Bij aanschaf van de kleding lees je hoe wij deze kinderen helpen. Zo krijgen kinderen in Nederland de kans om via de collectie kennis te maken met ons werk voor hun leeftijdsgenoten in conflictgebieden.

Vingino X War Child

De gehele opbrengst van de capsulecollectie van Vingino gaat naar hulp aan kinderen in oorlog

Foto: Vingino

Kinderen helpen kinderen dankzij SWKGroep

Een jaar lang organiseerde onze Business Partner SWKGroep acties met haar medewerkers en kinderen. Van tekenwedstrijden tot een Skype-sessie waarin Nederlandse en Jordanese leeftijdsgenoten elkaar de hemd van het lijf vroegen. Zo wilden de kinderen elkaars grootste dromen en angsten weten, maar bijvoorbeeld ook of het ‘in Jordanië weleens sneeuwt’.

Hulp aan driehonderd kinderen

Naast de kinderen kwamen ook medewerkers van de SWKGroep in actie. Zij organiseerde twaald maanden lang meerdere activiteiten, zoals een golftoernooi en War Child-inspiratiedagen. Ook maakten de medewerkers samen armbandjes voor kinderen in Jordanië. Dankzij alle activiteiten kunnen wij driehonderd extra kinderen in conflictgebieden een jaar lang de hulp geven die zij nodig hebben.

Net als SWKGroep in actie komen? Ontdek hier hoe!

peace teken War Child SWK groep

Een jaar lang organiseerde de SWKGroep acties met haar medewerkers en kinderen - acties zoals dit levende vredesteken

Vanaf het begin adviseert Palthe Oberman ons

Wij vinden het belangrijk dat onze inkomsten terechtkomen waar ze het meest nodig zijn: bij de kinderen. Daarom hanteren wij een lage kostenbeleid en werken wij samen met sponsoren zoals Palthe Oberman. Al vanaf onze oprichting in 1995 is Advocatenkantoor Palthe Oberman onze vaste adviseur als het gaat om arbeidsrechtelijke zaken. Dit doet het bedrijf helemaal voor niets, omdat zij - net als wij - vinden dat donaties naar de hulp voor kinderen in oorlog moeten gaan.

Help jij net zoals Palthe Oberman mee onze kosten laag te houden en op deze manier zoveel mogelijk kinderen te helpen? Meer weten.

meisje Burundi recht op onderwijs

Dankzij Palthe Oberman's steun besparen wij kosten. Zo gaat ons geld daar waar het heen moet: kinderen in oorlog

Foto: Jeppe Schilder

“Wat War Child doet maakt echt een verschil. Het enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt voor een steeds professioneler wordende organisatie. Het is fijn om op deze manier te kunnen zorgen dat meer kinderen in oorlog worden geholpen."
Christiaan Oberman