War Child Team Experience

Wat doet War Child nou precies voor kinderen in oorlog? Met de War Child Team Experience kom jij met jouw collega's dichterbij ons werk dan ooit. Ervaar wat onze activiteiten betekenen voor kinderen die oorlogservaringen moeten verwerken. De War Child Team Experience is verrassend en zet aan tot nadenken. We laten zien dat wij met jouw bijdrage een verschil kunnen maken - dat wat wij doen, werkt.
War Child Team Experience - Doe jij mee met jouw bedrijf?

Ervaar samen met collega's de War Child Team Experience

Foto: War Child

War Child in Oeganda - twee Oegandese kinderen kijkend lachend de camera in

Ontdek wat ons werk betekent voor kinderen in oorlog

Foto: Michael Jessurun

Wat is de War Child Team Experience?

De War Child Team Experience is een nieuw concept, speciaal ontwikkeld voor bedrijven om - samen met een team van collega’s - de kracht van War Child te ervaren. We brengen het werk van War Child dichtbij aan de hand van actieve spelvormen. Alles op een creatieve en speelse manier, zoals alleen War Child dat kan. Je ervaart met jouw collega’s de positieve impact die de activiteiten hebben op kinderen in oorlog. Je profiteert als team vervolgens van de inzichten die jullie hier uit mee zullen nemen. En hoe mooi is het dat je ook nog eens rechtstreeks bijdraagt aan het vergroten van de activiteiten van War Child in de wereld?

Wij zijn ervan overtuigd dat het werk van War Child niet alleen impactvol is voor kinderen, maar dat ook voor volwassenen en teams kan zijn. Dus laat je verrassen!

“Je leert iemand beter kennen door een uur spelen, dan door een jaar praten."
Richard Lingard, Ierse schrijver

We are War Child

War Child helpt kinderen die opgroeien in oorlog en geweld met de verwerking van hun heftige ervaringen. Door middel van muziek, sport en spel leren wij hen omgaan met hun emoties, opnieuw contact te maken en vriendschappen te sluiten. En we spreken de veerkracht van kinderen aan, zodat zij kunnen bouwen aan hun eigen toekomst. Daarnaast inspireren we graag zo veel mogelijk mensen om mee te helpen aan onze missie. De War Child Team Experience draagt hier direct aan bij. We bieden een inkijkje in ons werk en gaan graag langdurige verbindingen aan met de bedrijven die ons steunen. Samen halen we de oorlog uit een kind.

Een War Child Team Experience voor jouw team?

Wat wij bieden:

  • Een energieke en actieve ervaring (7 uur)
  • Twee enthousiaste facilitators die jullie inspireren en meenemen in ons werk
  • Benodigde materialen
  • Je leert elkaar op een andere manier kennen
  • Een goed gevoel, omdat je deze dag verbonden bent met War Child én met elkaar

Praktische informatie:

  • De War Child team Experience kost 4800 euro. Daarmee kunnen 50 kinderen een jaar lang deelnemen aan onze programma’s
  • Het bedrag is een donatie en daarmee fiscaal aftrekbaar
  • Een groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 15 personen
  • De War Child Team Experience kan zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden
  • Locatie en lunch zijn niet inbegrepen
“De War Child Team Experience is een unieke invulling van een non-profit donatie vanuit je CSR budget. Het is een betekenisvolle teamactiviteit die impact heeft op de kinderen, maar ook op jouw team en je organisatie."
Simone Vlaar, Executive Assistant bij Rituals Cosmetics Enterprise bv
Meisje met parachute doet mee aan War Child project TeamUp in Sri Lanka

Met muziek, sport en spel leren wij kinderen omgaan met hun emoties, opnieuw contact te maken en vriendschappen te sluiten

Foto: War Child

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Wil jij met een team van collega’s de War Child Team Experience beleven? Meld je hieronder aan! Wij kunnen niet wachten om er samen een fantastische dag van te maken.

Heb je nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te mailen naar: teamexperience@warchild.nl.