De 'War Child Team Experience'

Met de 'War Child Team Experience' groei je als team naar elkaar toe. Samen met jouw collega's ervaar je op een interactieve manier wat onze impactvolle activiteiten betekenen voor kinderen die oorlogservaringen moeten verwerken. En hoe deze ook kunnen helpen om verbinding te maken binnen jouw team. De War Child Team Experience is verrassend en zet aan tot nadenken. Jouw team wordt hechter en je draagt samen bij aan ons werk. Een echte win-win dus.
War Child Team Experience - Doe jij mee met jouw bedrijf?

Beleef samen met je collega's de War Child Team Experience

Foto: War Child

TeamEx1920-1080

Ervaar op speelse wijze wat wij doen voor kinderen in oorlog

Foto: War Child

Wat is de War Child Team Experience?

De War Child Team Experience is speciaal ontwikkeld om bedrijven te laten profiteren van de kracht van War Child. We brengen ons werk dichtbij aan de hand van actieve spelvormen. Alles op een creatieve en speelse manier, zoals alleen War Child dat kan.

Het pogramma is gebaseerd op dezelfde waarden die we inzetten voor kinderen die opgroeien met oorlog en geweld: veiligheid, vertrouwen en sociale verbinding. Deze aanpak blijkt ook zeer waardevol voor teams. Je ervaart met jouw collega's de positieve impact van onze activiteiten en profiteert vervolgens van de inzichten die jullie hier uit meenemen. Want ook binnen een team is het van belang dat iedereen zich veilig voelt. En om met eigen emoties en die van anderen om te kunnen gaan. Zo kunnen jullie als team makkelijker en effectiever groeien.

En - naast dit alles - draag je ook nog eens rechtstreeks bij aan het vergroten van onze activiteiten voor kinderen in oorlog. Hoe mooi is dat?

“Je leert iemand beter kennen door een uur spelen, dan door een jaar praten."
Richard Lingard, Ierse schrijver

Een War Child Team Experience voor jouw team?

Wat wij bieden:

  • Een energieke en actieve ervaring (6 uur)
  • Twee enthousiaste facilitators die jullie inspireren en meenemen in ons werk
  • Benodigde materialen
  • De ruimte om elkaar op een andere manier te leren kennen
  • Een goed gevoel, omdat je deze dag verbonden bent met War Child én met elkaar

Praktische informatie:

  • De War Child team Experience kost 4800 euro. Daarmee kunnen 50 kinderen een jaar lang deelnemen aan onze programma’s
  • Het bedrag is een donatie en daarmee fiscaal aftrekbaar
  • Een groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 15 personen
  • De War Child Team Experience kan zowel in het Nederlands als Engels gegeven worden
  • Locatie en lunch zijn niet inbegrepen
“De War Child Team Experience is een unieke invulling van een non-profit donatie vanuit je CSR budget. Het is een betekenisvolle teamactiviteit die impact heeft op de kinderen, maar ook op jouw team en je organisatie."
Simone Vlaar, Executive Assistant bij Rituals Cosmetics Enterprise bv

We are War Child

War Child helpt kinderen die opgroeien in oorlog en geweld met de verwerking van hun heftige ervaringen. Door middel van muziek, sport en spel leren wij hen omgaan met hun emoties, opnieuw contact te maken en vriendschappen te sluiten. En we spreken de veerkracht van kinderen aan, zodat zij kunnen bouwen aan hun eigen toekomst.

Daarnaast inspireren we graag zo veel mogelijk mensen om mee te helpen aan onze missie. De War Child Team Experience draagt hier direct aan bij. We bieden een inkijkje in ons werk en gaan graag langdurige verbindingen aan met de bedrijven die ons steunen. Wij laten zien dat we met jouw bijdrage een verschil kunnen maken - dat wat wij doen, werkt. Samen halen we de oorlog uit een kind.

Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. Heb je interesse om met een team van collega’s de War Child Team Experience te beleven? Laat het ons via onderstaande button weten en we nemen contact met je op.

Heb je nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen door te mailen naar: teamexperience@warchild.nl.