War Child-pyjama - Met liefde gemaakt

“Iedereen heeft wel een favoriete pyjama waar je lekker in weg kunt dromen”, zegt Michiel Mulder, marketing director HEMA. “Wij gunnen kinderen in oorlog dat zij óók weer durven dromen. Om kinderen in oorlog te ondersteunen hebben wij met veel liefde een mooie collectie pyjama’s gemaakt, waarvan 25% van iedere verkochte pyjama wordt gedoneerd aan War Child.”
War Child pyjama x Hema #warchildpj ambassadeurs in pyjama voor kinderen in oorlog

War Chile-ambassadeurs en influencers in de enige echte #warchildpj!

Bekijk hier de speciale collectie War Child-pyjama’s voor het hele gezin.

Laat kinderen weer dromen

Kinderen in oorlog leven voortdurend in hun grootste nachtmerrie. Daarom slaan wij de handen ineen met HEMA en radiostation 100% NL om de angsten van deze kinderen weg te nemen - en ze weer rustig te laten slapen. Onder het motto ‘Laat kinderen weer dromen’ lanceert HEMA een speciale War Child-pyjama. Voor het hele gezin: mannen, vrouwen, kinderen, baby’s en zélfs eentje voor de hond!

Allemaal in #warchildpj

Doe jij ook mee?

Van elke verkochte #warchildpj doneert HEMA 25% aan War Child. Met deze landelijke actie hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog. Want elk kind verdient een veilige plek om angsten te kunnen verwerken, te leren en spelen. Een plek om weer veilig te durven dromen. Met deze knusse, katoenen pyjama's verzeker je jouw hele gezin van een heerlijke nachtrust - én steun je kinderen in oorlog.