War Child-pyjama - Met liefde gemaakt

“Iedereen heeft wel een favoriete pyjama waar je lekker in weg kunt dromen”, zegt Michiel Mulder, marketing director HEMA. “Wij gunnen kinderen in oorlog dat zij óók weer durven dromen. Om kinderen in oorlog te ondersteunen hebben wij met veel liefde een mooie collectie pyjama’s gemaakt, waarvan 25% van iedere verkochte pyjama wordt gedoneerd aan War Child.”

Bekijk de collectie van de speciale War Child-pyjama’s voor het hele gezin én de hond.

Laat kinderen weer dromen

Kinderen in oorlog leven voortdurend in hun grootste nachtmerrie. Daarom slaan wij vanaf 29 november de handen ineen met HEMA en radiostation 100% NL om de angsten van deze kinderen weg te nemen - en ze weer rustig te laten slapen. Onder het motto ‘Laat kinderen weer dromen’ lanceert HEMA een speciale War Child-pyjama. Voor het hele gezin: mannen, vrouwen, kinderen, baby’s en zélfs eentje voor de hond!

Chef'Special in #warchildpj

Om deze pyjama te promoten schuift de leadzanger Joshua Nolet van Chef’Special in deze War Child-pyjama aan bij het radioprogramma Goedemorgen 100% NL. Samen met Koen Hansen roepen ze iedereen op deze unieke pyjama te kopen en zo kinderen in oorlog te steunen.

Doe jij ook mee? Koop dan nu jouw unieke War Child-pyjama!