HEMA x War Child pyjama

Kinderen in oorlog leven voortdurend in hun grootste nachtmerrie. Samen met HEMA willen we deze kinderen de kans geven om veilig te spelen, leren en slapen. Ook dit jaar lanceert HEMA een speciale pyjama collectie voor het hele gezin. Van iedere verkochte pyjama doneert HEMA 25% aan War Child. Met deze fijne, zachte pyjama's verzeker je jouw gezin van een heerlijke nachtrust - én steun je kinderen in oorlog.
Hema x War Child pyjama

ONDER HET MOTTO 'LAAT KINDEREN WEER DROMEN' LANCEERT HEMA EEN SPECIALE PYJAMA COLLECTIE VOOR HET HELE GEZIN

HEMA x War Child pyjama

Van iedere verkochte pyjama doneert HEMA 25% aan War Child

Elk kind verdient een veilige plek

Wereldwijd groeien 230 miljoen kinderen op in oorlog. Daardoor ontwikkelen ze angsten waar ze hun leven lang last van kunnen houden. Maar dat hoeft niet. War Child biedt deze kinderen een veilige plek. Fysiek, maar ook in hun hoofd. Met muziek, sport en spel leren we ze omgaan met hun emoties. Zo zorgen we ervoor dat kinderen zich weer veilig voelen, dat zij op zichzelf en elkaar kunnen vertrouwen.

Durf te dromen

Met deze landelijke actie hopen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog. Zodat zij straks niet langer in hun grootste nachtmerrie leven. En weer veilig durven dromen van een toekomst. Doe jij mee?