Sportieve events

30 november 2024

Doe mee aan sportieve evenementen voor War Child en help kinderen in oorlog
Laat jouw kilometers dit jaar dubbel tellen! Wandel, ren of fiets dit jaar niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor kinderen in oorlog. Kijk hieronder voor een tof sportevent en schrijf je ervoor in. Laat je daarna door vrienden en bekenden sponsoren voor War Child en maak zo jouw sportieve inspanning nóg waardevoller.

De kracht van samen sporten

Samen sporten is hier heel gewoon. Voor kinderen die opgroeien in oorlog is sporten helaas niet zo vanzelfsprekend. Onrust en conflict staan sportieve activiteiten vaak in de weg. Want hoe kun je hardlopen als je moet schuilen voor bombardementen? Of buiten voetballen als gewapende groepen jouw buurt over hebben genomen?

Wij kennen de kracht van sport. Door met kinderen te sporten leren we ze samenwerken, omgaan met stress en anderen te vertrouwen en respecteren. In projecten zoals TeamUp en SAHA versterken we met sport en spel de veerkracht van kinderen.

Sportief in actie komen

Wil jij de kracht van sport doorgeven aan kinderen in oorlog? Kom dan sportief in actie voor War Child. Schrijf je in bij één van de vele sportevents en laat je daarna sponsoren door vrienden en familie. Zo sport je niet alleen voor jezelf, maar ook voor kinderen die het nu zo hard nodig hebben!