War Child Cadeautip

31 maart 2022

War Child Cadeautip doneer #cadeautip
Heb jij iets te vieren, maar heb je geen cadeauwensen? Wij hebben dé cadeautip voor je! Vraag in plaats van cadeaus een donatie aan War Child. Want wat is leuker dan krijgen? Precies, geven! Kom in actie, lees meer over onze Cadeautip en laat je inspireren. Met ons online promotiepakket maak je er gegarandeerd een knalfeest van.

Geef kinderen een toekomst cadeau

Nu we weer wat meer vrijheid hebben om (veilig) samen te komen, is het hoog tijd voor een feestje! En al helemaal een feestje voor het goede doel. Maak jouw feestelijke actiepagina aan en nodig iedereen uit. Jouw cadeauwens? Een donatie op jouw actiepagina van familie, vrienden en bekenden. Zo hangen we samen de slingers op - en geef je kinderen in oorlog een toekomst cadeau.

Van uitzichtloosheid naar perspectief

Kinderen in oorlog zien hun toekomst in duigen vallen. Dat kunnen wij niet laten gebeuren. Met muziek, spel en beweging stimuleren wij de veerkracht van kinderen. Zo zorgen we dat zij zelf de touwtjes in handen nemen, en krijgen ze alles wat zij nodig hebben om te bouwen aan een vreedzame toekomst.

Neem Filip. Filip was pas vijf jaar oud toen hij werd ontvoerd door rebellen in Oeganda. Nadat hij wist te ontsnappen, kreeg hij met onze hulp de kans om zijn verschrikkelijke ervaringen een plek te geven. Filip leerde over zijn rechten, én dat die beschermd moeten worden. Nu is hij advocaat en heeft hij zijn toekomst terug.

Marco Borsato bezoekt Filip 12 jaar na hun eerste ontmoeting

Deze feestvierders gingen je voor met cadeaus doneren

Heb jij ook iets te vieren en wil je jouw cadeaus doneren? Kom in actie, lees meer over Cadeautip en laat je inspireren. Zo hebben we een online promotiepakket voor je klaarliggen om jouw actie via Facebook, Instagram en Twitter onder de aandacht te brengen. Gegarandeerd succes!