War Child Team Experience

31 oktober 2024

War Child Team Experience - Doe jij mee met jouw bedrijf?
Met de War Child Team Experience groei je als team naar elkaar toe. Samen met jouw collega's ervaar je wat onze activiteiten betekenen voor kinderen die oorlogservaringen moeten verwerken. En hoe deze ook kunnen helpen om verbinding te maken binnen jouw team. De War Child Team Experience is verrassend en zet aan tot nadenken. Jouw team wordt hechter en je draagt bij aan ons werk. Een echte win-win dus.

Ervaar de War Child Team Experience

De War Child Team Experience is speciaal ontworpen om bedrijven de kracht van War Child te laten ervaren. We brengen ons werk dichterbij door middel van actieve spelvormen, allemaal op een creatieve en speelse manier, zoals alleen War Child dat kan.

Onderzoek wijst uit dat deze aanpak ook zeer waardevol is voor teams. De War Child Team Experience is gebaseerd op dezelfde waarden die we hanteren voor kinderen die opgroeien met oorlog en geweld: veiligheid, zelfvertrouwen en sociale verbinding.

Wij zijn ervan overtuigd dat het werk van War Child niet alleen impact heeft op kinderen, maar ook voor volwassenen en teams van betekenis kan zijn. Ook draag je direct bij aan het uitbreiden van de activiteiten van War Child voor kinderen, wereldwijd.