Vrijwilligerswerk? Zet je in voor kinderen in oorlog

Sluit je aan bij onze missie. Ga aan de slag met vrijwilligerswerk voor War Child, net als vele anderen. We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Wat is vrijwilligerswerk?

Vrijwilligerswerk is werk dat niet betaald wordt en op vrijwillige basis wordt gedaan. Je kunt vrijwilligerswerk doen om een bijdrage te leveren aan de maatschappij - zoals voor War Child - maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn.

Zonder vrijwilligers zouden wij ons werk niet kunnen doen. Dankzij de vrijwillige inzet van veel van onze collega's blijven onze organisatiekosten laag. Goed nieuws, want dat betekent dat zoveel mogelijk geld gaat naar waar het moet gaan: kinderen in conflictgebieden.

Bij War Child bestaat er vrijwilligerswerk in verschillende functies, zoals vrijwillige voorlichter, vrijwilligerswerk voor evenementen of op het hoofdkantoor, maar ook vrijwilligerswerk bij TeamUp.

Bekijk alle functies voor vrijwilligers bij War Child

Ga aan de slag met vrijwilligerswerk voor kinderen in oorlog

Training en begeleiding bij vrijwilligerswerk

Wij nemen jouw werk als vrijwilliger heel serieus. We begeleiden je, bieden je trainingsdagen en houden je via ons intranet betrokken bij het werk op onze hoofdkantoren en in onze programmalanden.

Bij ons aan de slag met vrijwilligerswerk? Solliciteer op een vacature voor vrijwilligerswerk die bij je past. Sluit jouw sollicitatie aan bij wie wij zoeken, dan wordt je na een selectieprocedure uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

“Mijn kinderen leven in onbezorgde vrijheid. Hoe tegenstrijdig is het dat leeftijdsgenootjes moeten opgroeien in oorlog en geweld?! Voor die kinderen wil ik me graag inzetten!"
Raymond, vrijwillige voorlichter bij War Child