Peace Sessions Festival

Op 21 september - de Internationale Dag van de Vrede - organiseren wij het Peace Sessions Festival op het strand van Den Haag. Vier samen met ons de vrede: ontmoet onze ambassadeurs, ontdek alles over ons werk en ervaar de activiteiten die wij met kinderen doen.
Peace Sessions Festival

Zien wij jou tijdens ons Peace Sessions Festival op 21 september?

Foto: War Child

Peace Sessions Festival

Met jouw steun kunnen we kinderen in oorlog helpen. Daar willen we je eens uitgebreid voor bedanken. Daarom organiseren we het Peace Sessions Festival in strandpaviljoen De Staat in Den Haag. Met je voeten in het zand proef, voel en ervaar je met je familie en vrienden wat wij doen voor kinderen in oorlog.

Iedereen die ons een warm hart toedraagt is erbij. Ontmoet onze ambassadeurs, stel je vragen aan onze landendirecteuren en luister naar waanzinnige optredens. Dit allemaal onder het genot van hapjes en drankjes uit de landen waar wij werken.

Zet in je agenda

Datum: 21 september 2019
Tijd: 12:30 – 18:00 uur
Locatie: Strandpaviljoen - De Staat in Den Haag
Tickets: € 7,50* per ticket voor volwassenen (incl. 2 drankjes)

Dit evenement is voor alle leeftijden, dus neem je kinderen vooral mee. En ze krijgen nog gratis toegang ook. Snelle beslissers worden beloond. Tot 1 juli betaal je slechts € 5,- per ticket.

*Het is ons weer gelukt om bijna alles gesponsord voor elkaar te krijgen. Maar niet alles. Daarom vragen we een kleine bijdrage voor het festival.

Peace Sessions Festival

Strandpaviljoen De Staat in Den Haag

Foto: De Staat

Peace Sessions Festival

Kom op 21 september de vrede vieren met War Child

Foto: Onbekend

Peace Sessions Expert

Dit jaar is een belangrijk jaar voor kinderen in oorlog. Op 8 oktober komen leiders uit de hele wereld namelijk bijeen om te spreken over het belang van psychosociale steun op de ‘Global Ministerial Conference on Mental Health’. Vanwege onze jarenlange expertise op dit gebied spelen we een prominente rol op deze conferentie.

“Mooi dat er ook een dag van verdieping is. Ik zou graag de verhalen willen vertellen van de kinderen die ik tijdens mijn reis ben tegengekomen, treurige maar ook wrede verhalen. Het is eigenlijk een wonder dat ik mijn vertrouwen in de mensheid niet ben verloren. Eenieder die zich inzet voor kinderen is mijn vriend, zo ook War Child."
Sinan Can over Peace Sessions Expert
Peace Sessions Festival

Zien wij jou tijdens ons Peace Sessions Festival op 21 september 2019?

Foto: Anthony Delanoix

Peace Sessions Festival

War Child Peace Sessions Festival aan het strand in Den Haag

Foto: Adi Rahman

Expert vanuit de hele wereld

Daarom organiseren op 20 september - de dag vóór het Peace Sessions Festival - de Peace Sessions Expert over psychosociale steun. Experts van over de hele wereld, journalisten zoals Sinan Can, beleidsmakers en geïnteresseerden maken samen met ons concrete aanbevelingen voor de wereldtop. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het op 8 oktober niet alleen bij praten blijft. Geïnteresseerden zijn meer dan welkom. Lees hier meer over deze expert sessie