De Paasontbijtbox voor War Child

4 - 5 april 2021

Paasontbijtbox
Bij Pasen hoort natuurlijk een lekker ontbijt. Dat vinden ook Vermaat, La Place en met hen vele andere restaurants in Nederland. Zij laten zich van hun paasbeste kant zien met de ontbijtbox voor War Child. Per verkochte box gaat 8 euro naar ons werk.

Verschillende La Place-locaties en lokale restaurants hebben voor Pasen een overheerlijke ontbijtbox samengesteld met daarin alle verse benodigdheden om een geslaagd Paasontbijt op tafel te toveren. Je hoeft alleen maar aan te schuiven. Op Resengo vind je de inhoud van de boxen en de deelnemende restaurants bij jou in de buurt. Op deze website kun je ook direct je box reserveren.

Paasontbijtbox

Alles om een heerlijk Paasontbijt op tafel te toveren

Foto: La Place

Samen voor een ander

De restaurants hebben met de Paasontbijtbox een glasheldere missie: zoveel mogelijk geld ophalen voor kinderen in oorlog. Dat is hard nodig, zeker nu. Op dit moment groeien 160 miljoen kinderen op in landen die getroffen worden door oorlog en conflict. Daar komt de angst en onzekerheid van de coronacrisis nog eens bovenop.

Dit heeft een enorme invloed op het gedrag van kinderen en zorgt voor grote psychosociale problemen. Met muziek, spel en beweging spreekt War Child de veerkracht van kinderen aan en leren ze spelenderwijs omgaan met hun vreselijke ervaringen. Kinderen krijgen weer vertrouwen in zichzelf, in anderen en durven vooruit te kijken.

Grijp niet mis

Zorg dat je vóór 30 maart jouw box op Resengo reserveert. Dan weet je zeker dat je met Pasen kunt genieten van een compleet verzorgd Paasontbijt. De obox is vanaf twee personen en op 3 of 4 april af te halen bij jouw La Place of restaurant in de buurt.

Wij wensen je een vrolijk Pasen, eet smakelijk!