Can't Wait to Learn: geef kinderen de toekomst met tabletonderwijs

Doe de rondleiding

Snel, effectief en betaalbaar

Programmadirecteur
“We zijn er trots op dat kinderen - ondanks oorlog en geweld - toch kunnen blijven leren. Dankzij onze partners is Can’t Wait to Learn een groot succes. Ons doel is om maar liefst acht miljoen kinderen te bereiken!”

Judith Flick, programmadirecteur van Can’t Wait to Learn

Meer info Less

Meer weten of een vraag stellen? Neem contact met ons op via e-mail of LinkedIn.

Waarom?

Onderwijskloof overbruggen

Miljoenen kinderen lopen vanwege oorlogen en humanitaire crises een leerachterstand op. Er zijn simpelweg te weinig scholen en docenten om kinderen hun recht op onderwijs te garanderen.

Wat?

Leren door te spelen

Kinderen gebruiken tablets waarop ze educatieve games spelen. Zo leren zij beter rekenen en lezen, waar ook ter wereld.

Hoe?

Hún wereld staat centraal

Het mooie en unieke aan Can't Wait to Learn is dat de kinderen zelf de games mede vormgeven: hun verhalen en tekeningen zijn de basis voor de educatieve spellen. Zo sluiten de games naadloos aan op hun belevingswereld, wat het leren een stuk leuker en gemakkelijker maakt! Ondertussen houden wij hun voortgang nauwkeurig bij aan de hand van officiële onderwijsstandaarden in hun land.

Video

Zo werkt dit

Waar?

Landen

Op dit moment werken we met Can’t Wait to Learn in vijf landen:


We hebben in totaal zeven onderzoekstudies gedaan naar de impact van deze onderwijsmethode.

Wie?

Onze partners

Samen bereiken we veel meer. Daarom doen we dit samen met ministeries van onderwijs, technologie-experts, onderzoeksinstituten, internationale donoren en lokale organisaties. Iedere partner voegt zijn eigen expertise toe aan het geheel. Ontdek meer over onze partners!

Hoe nu verder?

Opschalen

Met de jarenlange opgedane kennis en expertise is het nu tijd om samen met onze partners miljoenen extra kinderen te bereiken.

Meer info Less

Uiteraard evalueren wij Can’t Wait to Learn voortdurend. Dat doen we aan de hand van het zogenaamde Value for Money Framework van het Britse ministerie van Internationale Samenwerking.

drag to move

Ontmoet onze experts

Judith Flick is programmadirecteur van Can't Wait to Learn. Haar jarenlange ervaring in de NGO-sector - met leidinggevende functies bij Oxfam GB, het Rode Kruis en andere organisaties - zet zij zich nu in bij War Child. Haar doel? De kracht van samenwerken inzetten om deze unieke EdTech-innovatie wereldwijd op grote schaal in te zetten.