Greystar rent voor War Child: “Kinderen zijn onze toekomst”

Wie jarig is trakteert! En hoe, want het vastgoedbedrijf Greystar zet wereldwijd duizenden vrijwillige uren in voor goede doelen. Twintig collega’s van onze Business Friend deden mee aan de Dam tot Damloop en zijn lekker sportief en #goedbezig voor kinderen in oorlog.
Maaike van Greystar

Greystar zet zich in voor kinderen in oorlog. Twintig collega's deden mee aan de Dam tot Damloop

Foto: Sandra Ruhe

War Child Nederland_GoedBezig_Greystar_2_231115

En dat leverde heel veel op. De groep haalde ruim 9.000 euro (!) op

Foto: Sandra Ruhe

Rennen voor War Child

Het was een drukte van jewelste. De stad Amsterdam vormde een maand geleden het prachtige decor van de jaarlijkse Dam tot Damloop. De wedstrijd kent een schitterend parcours van 16,1 kilometer tussen Amsterdam en Zaandam. ‘’Omdat we dertig jaar bestaan, heeft Greystar besloten om wereldwijd maar liefst 30.000 vrijwillige uren te doneren”, vertelt Maaike Dieleman-Klijn van het hoofdkantoor in Nederland. Ze besloten de vrijwillige uren onder andere in te zetten om met twintig collega’s te gaan hardlopen voor kinderen in oorlog en conflict. En dat leverde heel veel op.

Bovenal een fantastische financiële bijdrage aan het dagelijkse werk van War Child. De groep van twintig renners haalde ruim 9.000 euro (!) op. Maar het deed meer. “Ons heeft het ook veel gebracht”, aldus Maaike die het evenement intern organiseerde. “Dat gevoel van saamhorigheid en het teamgevoel was echt geweldig.” De voorpret, het trainen en het enthousiasmeren van de collega’s en partners bleken goud waard.

Kinderen zijn de toekomst

Greystar is inmiddels meer dan vijf jaar als Business Friend een echte trouwe vriend van War Child. In het dagelijkse werk heeft het bedrijf een aantal belangrijke uitgangspunten: duurzaam wonen en de gemeenschap centraal stellen. Dat laatste zien zij ook terug bij War Child waar de gemeenschap een essentiële rol speelt rondom de ontwikkeling van een kind in oorlog en conflict.

Maaike: “Inspirerend te zien hoe War Child kinderen samenbrengt met dans, sport en muziek. En zich inzet voor deze kinderen in de moeilijkste periode van hun leven in gebieden waar wij geen voorstelling bij kunnen maken. Kinderen zijn natuurlijk wel onze toekomst. Wij hebben maar geluk dat we op een veilige plek op deze aarde zijn geboren.”

“Inspirerend te zien hoe War Child kinderen samenbrengt met dans, sport en muziek. En zich inzet voor deze kinderen in de moeilijkste periode van hun leven"
Maaike Dieleman-Klijn van Greystar
Greystar rent voor War Child

Greystar is #goedbezig voor War Child. GEÏNSPIREERD GERAAKT DOOR DIT BIJZONDERE INITIATIEF? KOM DAN OOK IN ACTIE OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Foto: Greystar

Dit smaakt naar meer

Nog een laatste compliment voor haar rennende collega’s dan maar. “Ik ben ongelooflijk trots dat iedereen de finish heeft gehaald, inclusief een paar persoonlijke records!” Dat smaakt naar meer, laat Maaike doorschemeren. “We gaan zeker in de toekomst weer acties voor War Child opzetten.”

#Goedbezig voor War Child

Greystar is al jaren #goedbezig voor War Child. Ben jij geïnspireerd geraakt door hun bijzondere steun? Word ook Business Friend en werk samen met ons aan een betere toekomst voor kinderen in oorlog. Of neem contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want alleen sámen halen we de oorlog uit een kind.