Doe mee en word Business Friend

Jouw bedrijf als vriend van War Child? Dan investeer je samen met andere Business Friends in een betere toekomst voor kinderen die opgroeien in oorlog en conflictgebieden. Op een laagdrempelige manier maak jij het verschil!
Children playing with the parachute in Sri Lanka_TeamUp_200226

Word vriend van War Child en maak een verschil voor kinderen in conflictgebieden

Foto: War Child

Impact maken met jouw bedrijf

468 miljoen kinderen groeien op in conflictgebieden. Het geweld waarin ze leven, heeft grote invloed op hun gedrag en zorgt voor psychosociale problemen. War Child helpt al meer dan 25 jaar kinderen in oorlog hun ingrijpende ervaringen te verwerken en vriendschappen op te bouwen. Je kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise. Kinderen leren om te gaan met emoties zoals woede, angst en verdriet. Zo krijgen zij weer zelfvertrouwen en kunnen ze krachtiger in het leven staan.

Als Business Friend steun je ons werk op een laagdrempelige manier. Voor 280 euro per maand lever jij een impactvolle bijdrage aan de toekomst van kinderen. En het mooie is, samen met meer dan tientallen andere Business Friends kunnen we zo jaarlijks 2000 kinderen steunen!

Maak deel uit van ons Business Friend Netwerk

Het Business Friend Netwerk bestaat uit bedrijven die ons helpen om de missie van War Child te volbrengen: een betere toekomst voor kinderen in oorlog. Kleine of grote bedrijven, van tuincentrum tot designbureau. En van eenmanszaak tot vastgoedbedrijf. Word ook lid van een netwerk van maatschappelijk betrokken bedrijven!

We organiseren twee keer per jaar een Business event, waarbij we verhalen uit het veld met je delen én waarbij je kennismaakt met andere bedrijven die zich inzetten voor ons werk. Daarnaast houden we onze Business Friends regelmatig op de hoogte van nieuws, events en campagnes.

Voordelen voor jouw bedrijf

Als Business Friend lever je een waardevolle bijdrage aan een betere toekomst voor kinderen in oorlog. Maar uit de praktijk weten we dat jouw support ook positief en stimulerend werkt voor je bedrijf. Je geeft met je Business Friendship op een laagdrempelige manier invulling aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van jouw bedrijf.

  • Je krijgt een communicatietoolbox zodat je op je website en via je socials kenbaar kunt maken dat je Business Friend bent van War Child. Met daarin speciaal voor Business Friends ontworpen logo’s, foto’s, banners en elementen voor social media.
  • Jouw bijdrage is fiscaal aftrekbaar.
  • Je kunt je Business Friendship inzetten om je team of netwerk te inspireren en activeren. Bijvoorbeeld door een keer iets bijzonders te doen: organiseer dan een Team Experience, ontwerp een ‘limited edition’ van jouw product of bedenk een ludieke actie. Samenwerken met bedrijven zit in ons DNA, we denken hierin graag met je mee.

Jouw zakelijke gift is fiscaal aftrekbaar

Wanneer je War Child steunt via jouw bedrijf, is dat fiscaal voordelig. Zo kunnen we samen nog meer kinderen helpen via het Business Friendship. Hoe werkt dat?

  • War Child is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daarom mogen bedrijven hun gift aan War Child aftrekken van de winst die in dat jaar is gemaakt. Per jaar bedraagt de aftrek maximaal 50 procent van de winst en de bijdrage mag niet meer zijn dan €100.000.
  • Doordat het fiscaal aftrekbaar is, kunnen onze Business Friends hun gift van hun de winst aftrekken waardoor er minder belasting over wordt betaald.
  • Wat voor jouw bedrijf de beste en fiscaal de meest gunstige manier is om impact te maken, vertellen we je graag persoonlijk.

Bekijk ook deze rekentool: ANBIgift | Bereken gratis het belastingvoordeel van giften en donaties

Maak het verschil!

Met jouw steun kunnen we meer impact maken voor kinderen die opgroeien in conflictsituaties. Dus doe mee! Word Business Friend voor 280 euro per maand en help daarmee jaarlijks 35 kinderen aan veiligheid, onderwijs en psychosociale hulp. Zo bouw je mee aan hun toekomst.

Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Word Business Friend

Uw recht op privacy is belangrijk voor ons. We verzamelen gegevens in overeenstemming met de GDPR-standaard. Lees hier waarom.
Dankjewel, we nemen snel contact met je op!