Jouw donatie wijzigen

Met jouw hulp kunnen wij uit oorlog gevluchte kinderen zoals Mariam (11) helpen een toekomst op te bouwen. Wil jij jouw donatiebedrag wijzigen? Dat kan hieronder.
War Child helpt kinderen in oorlog weer kind zijn op veilige plekken - Irak

Mariam (11) uit Mosul woont met haar familie en duizenden andere gezinnen in een reusachtig vluchtelingenkamp

Foto: War Child

Our safe space is a place for children to get education and support from War Child in Jordan

In het vluchtelingenkamp hebben wij veilige plekken opgezet, waar kinderen kunnen spelen en leren

Foto: Marcia Chandra

Met jouw hulp: kinderen sterker dan oorlog

Mariam en haar familie komen uit een stad in de buurt van Mosul. Een groot deel van de regio was jarenlang in handen van de Islamitische Staat (IS). Tienduizenden mensen sloegen op de vlucht. Onder hen waren Mariam, haar vijf zussen en twee broers. Inmiddels wonen ze al vier jaar in het vluchtelingenkamp. Overal in het kamp ontmoet je mensen die Mosul achterlieten en praten over terugkeer. Maar de strijd om Mosul maakte de stad met de grond gelijk. De meeste huizen zijn er verwoest, nog maar weinig ziekenhuizen en scholen staan overeind. Veilig is het er nog lang niet. Als gevolg kunnen gezinnen zoals dat van Mariam geen kant op; zij zijn afhankelijk van hulporganisaties zoals War Child.

Naast Mariam helpen wij elk jaar honderdduizenden kinderen in wereldwijd. Van wekelijkse spel- en bewegingsactiviteiten voor gevluchte kinderen in Nederland tot onderwijs met tablets voor kinderen in Jordanië, Libanon, Soedan en Oeganda. Bekijk deze en nog meer mooie resultaten die we met jouw hulp behaalden.

Dankbaar voor jouw steun

Wil jij om financiële redenen jouw donatiebedrag wijzigen? Dat kan hieronder. Zo kunnen we - nog steeds met jouw hulp - kinderen zoals Mariam bijstaan met psychosociale steun, onderwijs en bescherming.

Namens alle kinderen, ouders en leraren: bedankt!

Donatie wijzigen

Vanwege administratieve redenen is de minimale donatie €3,- per maand.

Uw recht op privacy is belangrijk voor ons. We verzamelen gegevens in overeenstemming met de GDPR-standaard. Lees hier waarom.
Dankjewel voor het doorgeven!