Samen halen we de oorlog uit een kind. Jij&Ik.

Wat fijn dat jij Friend wilt worden. Voor 6 euro per maand help jij een kind dat in oorlog opgroeit. Doneer nu.

HELP KINDEREN ZOALS DIMA

De 10-jarige Dima* ontvlucht Syrië nadat haar huis is verwoest door een raket. Vlak voordat ze als gezin de Libanese grens bereiken treft een raket haar vader. Hij is op slag dood. “Ik wil het wel vergeten, maar het lukt me niet. Elke nacht zie ik mijn vaders gezicht.”

LAAT KINDEREN WEER KIND ZIJN

De band tussen kinderen en ouders is essentieel. Zeker in een oorlogssituatie heb je als kind iemand nodig die jou onvoorwaardelijk steunt. Met jouw bijdrage kan War Child ervoor zorgen dat kinderen zich sterk genoeg voelen om de oorlog te doorstaan. We leren kinderen om weer kind te zijn. Zodat ze weer vertrouwen krijgen. In zichzelf en in hun toekomst.

Samen halen we de oorlog uit een kind. Jij & Ik. 

*Voor haar eigen veiligheid is Dima een schuilnaam en zijn er geen foto's van haar en haar familie op deze pagina gebruikt. 

Vanuit het buitenland Friend worden?
Heb je geen Nederlands bankrekeningnummer? Ga dan naar ons internationale donatieformulier voor je donatie. Of maak direct een gift over op NL56 RABO 0166366366 t.n.v. War Child (BIC/SWIFT: RABONL2U).

Disclaimer

War Child (Incassant-ID: NL24ZZZ412153930000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl.