Jouw donatie stopzetten

Met jouw hulp kunnen wij uit oorlog gevluchte kinderen zoals Lindsay (8) helpen een toekomst op te bouwen. Wil jij jouw donatiebedrag stopzetten? Dat kan hieronder. We zijn je er dankbaar voor jouw steun aan onze missie voor kinderen in oorlog.
Lindsay from Iran is participating in War Child's programme TeamUp for refugee children

Lindsay was vijf jaar oud toen ze met haar ouders Iran ontvluchtte. In het azc in Nederland doet ze iedere vrijdag mee TeamUp

Foto: Julie Hrudova

Lindsay from Iran is participating in War Child's programme TeamUp for refugee children

Lindsay vond het in het begin lastig in Nederland, "maar nu we TeamUp hebben vind ik het hier wel leuk!"

Foto: Julie Hrudova

Van Iran naar Nederland

Inmiddels woont de achtjarige Lindsay al drieënhalf jaar in een azc in Nederland. Ze heeft het naar haar zin op school. Iedere vrijdag doet Lindsay op het azc mee met de spel- en bewegingsactiviteiten van TeamUp: “Ik vond het niet zo leuk om in een azc te wonen, maar nu we TeamUp hebben vind ik het wel leuk”. TeamUp is er op vaste dagen, tijden en met dezelfde begeleiders. Dit zorgt voor stabiliteit, structuur en een gevoel van veiligheid en verbondenheid voor gevluchte kinderen. Haar beste vriendin was vandaag voor het eerst mee naar TeamUp, Lindsay had haar uitgenodigd: “Ik vind het leuk om TeamUp te laten zien aan mijn vriendinnetje”. Lindsay had deze keer geluk, ze deden haar lievelingsspel ‘kat en muis’. Vol enthousiasme renden de kinderen achter elkaar aan, terwijl ‘de katten’ probeerden ‘de muizen’ af te tikken.

Naast Lindsay helpen wij elk jaar honderdduizenden kinderen in wereldwijd. Van wekelijkse spel- en bewegingsactiviteiten voor gevluchte kinderen in Nederland tot onderwijs met tablets voor kinderen in Jordanië, Libanon, Soedan en Oeganda. Bekijk deze en nog meer mooie resultaten die we met jouw hulp behaalden.

Dankbaar voor jouw steun

Wil jij jouw donatiebedrag stopzetten? Dat kan hieronder. We zijn je er dankbaar voor jouw steun aan onze missie voor kinderen in oorlog.

Namens alle kinderen, ouders en leraren: bedankt!

Donatie stopzetten

Wij registreren jouw gegevens en gaan hier eerlijk mee om. Lees hier waarom.
Dankjewel voor het doorgeven!