Een Power Up voor kinderen in oorlog

1 september 2023

Logo of PowerUpCup
GameForce, de grootste gamingbeurs van de Benelux, heeft samen met Famous Friends van War Child én de leukste streamers van Nederland één ultiem doel: De kracht van samen spelen: een Power Up voor kinderen in oorlog! Vanaf 21 september tot en met 6 oktober gaan alle deelnemers, elk op hun beurt, live op Twitch. Al gamend gaan zij allerlei fun-challenges aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog. Op zondag 8 oktober sluiten we samen af met een spetterende 10-uur durende livestream!

WAT IS DE POWER UP CUP?

GameForce, de grootste gamingbeurs van de Benelux, heeft samen met Famous Friends van War Child én de leukste streamers van Nederland één ultiem doel: De kracht van samen spelen: een Power Up voor kinderen in oorlog!
Vanuit de War Child stand op Gameforce gaan we op 8 oktober los met een energieke, leuke en verrassende show met veel gasten en games! Dus zet de Power Up Cup in je agenda en support ook jouw favoriete streamer en kom vooral ook naar Gameforce!

Let’s show the power of playing together!

DEELNEMENDE STREAMERS

Onder andere GameMeneer, Streamwithlien en Yarasky zullen tijdens hun streams allerlei challenges aangaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die opgroeien in oorlog. Dit wil je niet missen!

CHECK DE STREAM

Power Up Cup 2022

BELANGRIJKE DATA

21 september: Kick-Off op de ‘Internationale dag van de vrede’

21 sept t/m 8 okt: Actieperiode met dagelijkse livestreams

8 oktober: Spectaculaire 10 uurs finale stream op GameForce

Veel content met Nintendo games, challenges en nog veel meer!

DOE OOK MEE!

Start zelf ook een livestream voor jouw volgers en bedenk leuke, gekke en uitdagende challenges, zodat iedereen jou met donaties gaat supporten. Kom dan op zondag 8 oktober met jouw cheque naar de War Child stand op Gameforce. Dan maak jij het door jouw opgehaalde bedrag samen met Quinty Misiedjan bekend tijdens de onze finale livestream! Geef je snel op en dan nemen we contact met je op om je verder op weg te helpen!
Schrijf je in via https://powerupcup.gg/

INNOVATIEVE GAMES

Met ons digitale onderwijsprogramma Can’t Wait To Learn kunnen kinderen spelenderwijs blijven leren. Ook als ze door omstandigheden niet naar school kunnen. Ze leren lezen en rekenen in een digitale spelomgeving die samen met de kinderen is gemaakt. Zo kunnen ze in een voor hun herkenbare gamewereld leren. Speciaal voor Oekraïense kinderen hebben we een gratis app gemaakt met deze leermodules.

Can't Wait to Learn - Tabletonderwijs voor kinderen in conflictgebieden