Geef kinderen de toekomst met tabletonderwijs

Doe de rondleiding

Snel, betaalbaar en effectief

Programma
“We zijn er trots op dat veel kinderen dankzij Can't Wait to Learn kunnen blijven leren, zelfs tijdens de coronapandemie. Ons doel is om samen met onze partners snel, effectief en betaalbaar onderwijs te bieden aan 4 tot 8 miljoen kinderen in conflictgebieden wereldwijd. Want hun toekomst kan niet wachten.”

Judith Flick, Programmadirecteur Can’t Wait to Learn

Lees meer Minder

Leren is geen luxe, maar een recht. Altijd en overal. Lees hoe 'superheld' Mohammad les geeft aan gevluchte Syrische kinderen: "Niets helpt kinderen méér dan onderwijs."

Waarom?

Onderwijskloof overbruggen

Miljoenen kinderen lopen vanwege oorlogen en humanitaire crises een leerachterstand op. Er zijn simpelweg te weinig scholen en docenten om kinderen hun recht op onderwijs te garanderen.

Wat?

Leren door te spelen

Kinderen gebruiken tablets waarop ze educatieve games spelen. Zo leren zij beter rekenen en lezen, waar ook ter wereld.

Hoe?

Hún wereld staat centraal

Het mooie en unieke aan Can't Wait to Learn is dat de kinderen zelf de games mede vormgeven: hun verhalen en tekeningen zijn de basis voor de educatieve spellen. Zo sluiten de games naadloos aan op hun belevingswereld, wat het leren een stuk leuker en gemakkelijker maakt! Ondertussen houden wij hun voortgang nauwkeurig bij aan de hand van officiële onderwijsstandaarden in hun land.

Video

Zo werkt dit

Waar?

Landen

Op dit moment werken we met Can’t Wait to Learn in zes landen:


We hebben in totaal zeven onderzoekstudies gedaan naar de impact van deze onderwijsmethode.

Wie?

Onze partners

Samen bereiken we veel meer. Daarom doen we dit samen met ministeries van onderwijs, technologie-experts, onderzoeksinstituten, internationale donoren en lokale organisaties. Iedere partner voegt zijn eigen expertise toe aan het geheel. Ontdek meer over onze partners!

Hoe nu verder?

Opschalen

Met de jarenlange opgedane kennis en expertise is het nu tijd om samen met onze partners miljoenen extra kinderen te bereiken.

Lees meer Minder

Uiteraard evalueren wij Can’t Wait to Learn voortdurend. Dat doen we aan de hand van het zogenaamde Value for Money Framework van het Britse ministerie van Internationale Samenwerking.

sleep om te verplaatsen