Word Business Friend van War Child

Help kinderen in oorlog een mooie toekomst op te bouwen. Doe mee en ontdek hoe ook jij onderdeel kunt worden van het betrokken Business Friend Netwerk.

Business Friend Netwerk

War Child werkt samen met bedrijven aan een betere toekomst voor kinderen in oorlog. Dit doen we gezamenlijk in ons Business Friend Netwerk. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil.

Het Business Friend Netwerk bestaat uit bedrijven die ons helpen om de missie van War Child te volbrengen: een betere toekomst voor kinderen in oorlog. War Child helpt kinderen in oorlog hun ingrijpende ervaringen te verwerken, vriendschappen op te bouwen, en om te gaan met emoties zoals woede, angst en verdriet. Zo krijgen deze kinderen weer zelfvertrouwen en kunnen ze krachtiger in het leven staan.

Voordelen voor jouw bedrijf

Met jouw vriendschap en steun kunnen we samen meer kinderen helpen hun toekomst te verbeteren. Doe mee en haal de oorlog uit een kind. Word onderdeel van een netwerk van maatschappelijk betrokken bedrijven. Zo draag je niet alleen bij aan een beter bestaan voor kinderen in oorlog, je toont ook je maatschappelijke betrokkenheid.

Wij zijn trots op onze Business Friends, en dragen dit graag uit. Daarom tonen wij onze Business Friends op onze website, nodigen wij ze uit voor speciale (business) events en bieden wij logo’s, foto’s, banners en ander communicatiemateriaal aan.

“De kracht, inspiratie en overtuiging waarmee War Child de oorlog uit kinderen haalt is fascinerend en zó belangrijk. Kinderen verdienen een onbevangen jeugd, zeker uit oorlogsgebieden, om zich te ontwikkelen voor hun en onze toekomst. Daarom ondersteunen wij War Child!"
Toon van Dooijeweerd, directeur YourGift Cards

Jouw bedrijf maakt het verschil

War Child wil zoveel mogelijk kinderen in oorlog een veilige toekomst geven. Dat kan met jouw steun! Word Business Friend voor 280 euro per maand en help daarmee 35 kinderen structureel aan veiligheid, onderwijs en psychosociale hulp.

Word onderdeel van ons netwerk! Meld je aan via ons digitale inschrijfformulier.
Voor vragen, het maken van een persoonlijke (digitale) afspraak of voor meer informatie, kun je contact opnemen met Welmoed Pluim of telefonisch via 020 422 7777.
We kijken er naar uit je te verwelkomen!

“Als wij eraan kunnen bijdragen om het leed van kinderen te verzachten, doen wij dit graag. Als Gassan zijn wij een trotse partner in de strijd van War Child om deze kwetsbare groep in oorlogsgebieden te helpen"
Benno Leeser, president-directeur Gassan
Boy in Uganda joining TeamUp _War Child

Bewegingsactiviteiten staan centraal tijdens een TeamUp-sessie.

Foto: Michael Jessurun