Inspirerende samenwerkingen

Van sportieve fondsenwervende acties tot professionele trainingen: deze partners steunen op geheel eigen wijze ons werk voor kinderen in oorlog. Laat je inspireren!

Sportief bezig zijn voor War Child

Dat de medewerkers van Nike sportief zijn aangelegd, vinden wij niet verwonderlijk. Met ongekend veel enthousiasme zijn er de afgelopen maanden op de werkvloer teams gevormd die elkaar sportief hebben uitgedaagd. De competitie was hoog, om met pilates, yoga en fietsen zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog. Nike heeft sportiviteit feilloos weten te combineren met het ophalen van geld, met meer dan 3.000 euro als resultaat.

Duurzaam bijdragen aan onze missie

Werken aan een mooie toekomst, daar komen onze visies samen. Partner ITdonations helpt bedrijven met het veilig en verantwoordelijk afvoeren van hun afgeschreven zakelijke IT-apparatuur. Hierdoor kan de restwaarde gedoneerd worden aan onze programma’s. Een win-winsituatie, als je het aan ons vraagt.

Inspirerende Bedrijvenacties_Nike_Sportiviteit voor War Child_201021

Met de 'Make Sport a Daily Habit Challenge' ondersteunt Nike kwetsbare kinderen tijdens de coronacrisis

Foto: Nike

Inspirerende Bedrijvenacties_tablets_Can't Wait to Learn voor War Child_201021

Met de speltablet van ons Can't Wait to Learn-programma krijgen kinderen in oorlog kwalitatief onderwijs

Foto: War Child

Trainingen voor professionele en persoonlijke groei

Trainingen en oog hebben voor je medewerkers zijn essentieel om te kunnen groeien als organisatie. Onze Business Friend in2motivation biedt training aan op persoonlijk en professioneel vlak. Zo zorgen zij ervoor dat onze medewerkers wereldwijd alles uit zichzelf kunnen halen om de beste zorg voor de kinderen mogelijk te maken.

War Child verder op de kaart zetten

Ons werk onder de aandacht brengen van een groter publiek, daar deinst Hearst Nederland niet voor terug. In inflight magazines, digitale boardingpassen en check-in e-mails zet CEO Marscha Krouwel onze organisatie internationaal op de kaart.

Business Friend in2motivation biedt trainingen op persoonlijk en professioneel vlak aan War Child

Dankzij in2motivation kunnen onze medewerkers zich verder ontwikkelen

Foto: in2motivation

Moeder en kind in vluchtelingenkamp in Jordanië - Veilige Plek War Child

Dankzij de steun van giOmedia besparen wij kosten en kunnen wij zoveel mogelijk kinderen in oorlog helpen

Foto: War Child

Kinderen met een missie

Kinderen die leeftijdsgenoten helpen die gebukt gaan onder oorlog en geweld, dat is wat onze partner SWKGroep al ruim drie jaar doet. Van kerstdiner, tot golftoernooi tot de Peace Challenge voor War Child die ze dit jaar organiseren. Onder het motto ‘de wereld is groter dan alleen jouw omgeving’ komen kinderen massaal in actie om psychosociale steun voor kinderen in oorlog mogelijk te maken.

peace teken War Child SWK groep_actie voor War Child

Met de 'Peace Challenge voor War Child' komt de SWKGroep in actie

Foto: War Child