War Child Team Experience

1 januari 2023

War Child Team Experience - Doe jij mee met jouw bedrijf?
Wat doet War Child nou precies voor kinderen in oorlog? Met de War Child Team Experience kom jij met jouw collega's dichterbij ons werk dan ooit. Ervaar wat onze activiteiten betekenen voor kinderen die oorlogservaringen moeten verwerken. Ontdek hoe wij met jouw bijdrage een verschil kunnen maken - en dat wat wij doen, werkt.

Ervaar de War Child Team Experience

De War Child Team Experience is een nieuw concept, speciaal ontwikkeld voor bedrijven om - samen met een team van collega’s - de kracht van War Child te ervaren. We brengen het werk van War Child dichtbij aan de hand van actieve spelvormen. Alles op een creatieve en speelse manier, zoals alleen War Child dat kan.

Ervaar samen met je collega's de positieve impact die onze activiteiten hebben op kinderen in oorlog. Je profiteert als team vervolgens van de inzichten die jullie hier uit mee zullen nemen - want wij zijn ervan overtuigd dat onze methoden niet alleen impactvol zijn voor kinderen, maar ook nuttig kunnen zijn voor volwassenen en teams.

En - hoe mooi is het dat je ook nog eens rechtstreeks bijdraagt aan het vergroten van onze activiteiten voor kinderen in oorlog?