Zet de toekomst van kinderen in oorlog in uw testament

Opgroeien in oorlog laat vaak diepe sporen na. Sommige kinderen hebben een leven lang last van de gevolgen. En soms blijft oorlog voelbaar in de generaties die volgen. War Child zet zich iedere dag onverminderd hard in voor kinderen die opgroeien met oorlog en geweld, waar ook ter wereld.

We zorgen dat kinderen op adem kunnen komen op onze veilige plekken. Met muziek, sport en spel helpen we ze hun heftige ervaringen een plek te geven. En we zorgen dat ze kunnen blijven leren. Zo kunnen ze samen met ons bouwen aan hun toekomst. En zijn ze vrij om te worden wie ze willen zijn.

Vindt u ook dat alle kinderen recht hebben op bescherming, onderwijs en psychosociale steun? En wilt u een blijvende impact maken op hun toekomst en die van de generaties na hen? Overweegt u daarom War Child op te nemen in uw testament, maar wilt u graag meer weten? Vraag vrijblijvend onze brochure aan:

Een blijvende impact maken we samen

Het is voor ons bijzonder dat u interesse heeft om aan War Child na te laten. Alle giften, groot én klein, betekenen steun aan kinderen in oorlog. Hier zijn wij ongelofelijk dankbaar voor. Graag vertel ik meer in een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we in alle rust bespreken wat het beste bij u en uw wensen past. Natuurlijk geheel vrijblijvend. Bel of mail mij gerust. Dat kan via telefoonnummer 020-4227777 of stuur een email naar anouk.huiden@warchild.nl.

Anouk Huiden Nalatenschappen M&F War Child

Anouk Huiden, Relatiemanager Nalatenschappen bij War Child

Een waardevolle wens voor later

Als u War Child opneemt in uw testament, komt het volledige bedrag ten goede aan kinderen in oorlog. Als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) hoeven wij namelijk geen erfbelasting af te dragen. Er zijn verschillende manieren om aan War Child na te laten. Voor een erfstelling of legaat is altijd een testament nodig. U kunt zelf bepalen welke notaris u hierbij begeleidt. In onze brochure leest u hoe in drie stappen War Child kunt opnemen in uw testament.

Gegevens War Child voor uw notaris:
Stichting War Child, Helmholtzstraat 61-G, 1098 LE, Amsterdam.
War Child staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer
van Koophandel onder dossiernummer 41215393

Met uw nalatenschap kiest u voor de toekomst van kinderen en geeft u ze een veilige plek. Zo halen we samen de oorlog uit een kind.

Bedankt namens War Child en alle kinderen