Martin Garrix voor War Child FAQ

Hier vind je alle informatie over #garrix4warchild op 26 september 2019 in Paradiso Amsterdam: van de timetable, het adres tot de veelgestelde vragen.

Timetable Martin Garrix optreden 26 september

20:30 uur: start voorprogramma met DJ Justin Mylo
22:00 uur: set DJ Martin Garrix
00:00 uur: einde 'Martin Garrix voor War Child'

Paradiso Amsterdam

Adres:
Weteringschans 6-8
1017 SG Amsterdam
Tel. 020 - 626 45 21

Openbaar vervoer:
Trams: 1, 2, 5, 6, 7, 10 (halte Leidseplein) of zie www.9292ov.nl

Parkeren direct bij Paradiso is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:
Q-Park Europarking, Marnixstraat 250 (circa 10 min lopen). Kaart
Q-Park Byzantium, Tesselschadestraat 1G (circa 5 min lopen). Kaart
Museumplein, Van Baerlestraat 33B (circa 10 min lopen). Kaart
Parking De Hoofdstad (circa 10 min lopen). Kaart

Kom je met de fiets?
Aan de rechterkant van Paradiso bevindt zich een gratis fietsenstalling. Die is 24 uur geopend en wordt permanent bewaakt. Meer over fietsenstalling Paradiso

Veelgestelde vragen Martin Garrix optreden

Martin Garrix tickets

Wat is de nieuwe datum van #garrix4warchild?
Na een kort uitstel vanwege Martijns enkelblessure is inmiddels een nieuwe datum voor Martin Garrix voor War Child geprikt: 26 september in Paradiso Amsterdam.

Kan ik restitutie krijgen voor mijn ticket van 13 juni?
Ja, dat kan. Stuur hiervoor een mail naar events@warchild.nl - uiterlijk woensdag 31 juli - met de naam van de persoon die de ticket(s) heeft gekocht.

Hoe kan ik bij het Martin Garrix optreden aanwezig zijn?
Tickets voor het concert zijn inmiddels uitverkocht.

Hoeveel kost een ticket?
Een regulier ticket voor ‘Martin Garrix voor War Child’ kost €50. Daarnaast is er een aantal zakelijke VIP-pakketten beschikbaar. Interesse? Stuur dan een e-mail naar bedrijven@warchild.nl.

Let op: koop geen tickets via een andere ticketprovider dan onze officiële partner, Eventbrite. Mocht je dit toch doen, kunnen wij de authenticiteit van deze tickets niet garanderen.

Kan ik tickets aan de deur bij Paradiso kopen?
Het is helaas niet mogelijk om tickets aan de deur te kopen.

Wat is de minimum leeftijd voor het optreden?
De minimum leeftijd voor ‘Martin Garrix voor War Child’ is 18 jaar. Let op! Er zal identiteitscontrole bij de deur plaatsvinden.

Ik zit in een rolstoel, kan ik dan bij het optreden aanwezig zijn?
Natuurlijk! Paradiso heeft een speciale ingang voor rolstoelgebruikers aan de zijkant van het gebouw.

Ik heb een ticket gekocht, maar ik heb mijn ticket niet ontvangen. Wat nu?
Problemen met de tickets? Zoals niet ontvangen, betalingsproblemen, etc.? Dan kun je contact met ons opnemen via events@warchild.nl.

Ik heb geen ticket weten te bemachtigen. Wat nu?
‘Martin Garrix voor War Child’ is een uniek en eenmalig optreden; de tickets zijn inmiddels uitverkocht. Van 3 t/m 7 juni maakte iedereen bij Qmusic kans op tickets voor het Martin Garrix-optreden. Door het sturen van deze SMS doneerden zij automatisch drie euro aan ons werk voor kinderen in oorlog. Alle SMS'ers: ontzettend bedankt voor jullie steun. En alle winnaars: gefeliciteerd! We zien jullie tijdens #garrix4warchild.

Ik heb een kaartje gekocht, maar ik kan helaas niet meer. Wat nu?
Wat jammer! Afgezien van de restitutie die t/m 31 juli mogelijk is als je voor het oorspronkelijke optreden van 13 juni een ticket hebt gekocht en je op de nieuwe datum - 26 september - niet aanwezig kunt zijn, is het helaas niet mogelijk om het geld van je kaartje terug te geven. Natuurlijk kun je jouw kaartje wel aan een vriend of vriendin geven! Let op: dit is een 18+ event. Er vindt identiteitscontrole bij de deur plaats.

Gaat het totale bedrag van mijn ticket naar War Child?
Na afdracht van BTW en kosten Buma Stemra gaat er €45 direct naar ons werk voor kinderen in oorlog.

Treedt Martin Garrix gratis op voor War Child?
Ja! Martin Garrix treedt belangeloos voor ons op.

Waarom treedt Martin Garrix op voor War Child?
Ons werk voor kinderen in conflictgebieden is belangrijker dan ooit. Wereldwijd groeit een op de vijf kinderen op in een conflictgebied. Vandaar dat Martin Garrix en Paradiso hebben besloten om de krachten te bundelen voor een tweede editie van ‘Martin Garrix voor War Child’. Martijn: ’War Child doet heel goed werk voor kinderen in oorlog, waardoor ik ze graag steun. De show twee jaar geleden was waanzinnig en we hebben destijds met z’n allen heel veel geld op kunnen halen. Ik kan daarom niet wachten om het nog een keer te doen!’.

“Ik zet mij in voor kinderen, omdat zij de wereld verdienen. Het naarste is dat zij het slachtoffer zijn van de plek waar ze opgroeien, of de manier waarop ze opgroeien. Ik wil elk kind een kans geven. Als ik zie wat War Child doet… dat is zo bijzonder. Ik ben blij dat ik een steentje bij kan dragen."
Martin Garrix

Hoeveel kost het om 'Martin Garrix voor War Child' te organiseren?
Wij hanteren een lage kostenbeleid. Dat houdt in dat wij altijd proberen zoveel mogelijk gesponsord te krijgen. Daar slagen we goed in dankzij de steun en inzet van onze Friends, sponsors en bedrijfspartners. Ook voor ‘Martin Garrix voor War Child’ hebben we alles op alles gezet om zoveel mogelijk gesponsord te krijgen. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van partners als Martin Garrix, Paradiso, Unlimited Events, Qmusic en The Media Nanny.

Bezoek aan Paradiso

Is er merchandise te koop op de avond?
Ja, er zal een merchandise stand staan in Paradiso. Daar zijn exclusieve 'Martin Garrix voor War Child'- T-shirts en caps verkrijgbaar deze avond. Deze exclusieve items zijn ook verkrijgbaar bij de aanschaf van je ticket. De opbrengst van deze merchandise gaat voor 100% naar War Child.

Kan ik ook eten kopen in Paradiso?
Nee, er zijn geen eetstandjes in Paradiso. Zorg daarom dat je van te voren voldoende gegeten hebt.

Kan ik cash betalen en/of kan ik pinnen?
In Paradiso is het mogelijk alle transacties zowel te pinnen als contant te betalen.

Is er een bewaakte garderobe of zijn er kluisjes?
In Paradiso is zowel een bemande garderobe (€ 2 per item) op de begane grond als kluisjes (€ 2, pinof contant) op de tussenverdieping. Het in bewaring nemen van je spullen is altijd op eigen risico; de directie van Paradiso is niet aansprakelijk voor eventueel verlies, diefstal of schade.

War Child gerelateerde vragen

Wat gebeurt er precies met mijn geld?
Het geld komt ten goede aan onze projecten. Zoals bijvoorbeeld in Libanon, waar wij psychosociale hulp en inhaalonderwijs biedt aan de grote stroom gevluchte Syrische kinderen. Binnen de veilige plaatsen die wij hebben gecreëerd, krijgen de kinderen creatieve workshops die hen de mogelijkheid geeft om hun oorlogservaringen te verwerken. Op spelenderwijs kunnen kinderen binnen onze projecten werken aan een betere toekomst. Meer informatie over ons werk

Op welke andere manieren kan ik War Child steunen?
Wij kunnen de 420 miljoen kinderen die opgroeien met oorlog en geweld niet alleen helpen. Alle steun is hard nodig. Ook die van jou.

Wat is de link tussen War Child en muziek?
Muziek en dans, dé manier om je hoofd leeg te maken. Dit geldt ook voor kinderen in oorlog.

Je bent blij met je bed, maar slapen lukt je niet. Je hebt eten, maar krijgt geen hap door je keel. Je hebt een vriendje, maar je bent bang dat hij doodgaat. Kinderen in oorlog hebben vaak nachtmerries, verliezen hun vertrouwen en zijn zichzelf kwijt. In hun hoofd is de oorlog nog lang niet over. Met creatieve activiteiten zoals muziek leren wij kinderen hun angst, boosheid en verdriet een plek te geven. Zo vinden ze hun zelfvertrouwen en houvast terug. Meer over hoe wij muziek gebruiken in ons werk