Famous Friend Martin Garrix voor War Child

DJ en producer Martin Garrix is al drie keer tot 's werelds beste dj uitgeroepen en reist de wereld over om voor miljoenen fans op te treden. Lees hier hoe hij als Famous Friend aan ons verbonden is.

Martin Garrix voor War Child in Paradiso Amsterdam

Martin Garrix in Paradiso

In 2017 gaf Martijn Garritsen - beter bekend als Martin Garrix - voor ons een show in een volgepakt Paradiso: 'Martin Garrix voor War Child'. Met het concert haalde hij maar liefst 2,5 ton op: een bedrag waarmee wij duizenden kinderen in oorlog konden helpen. Naast het concert steunt hij ons ook bij het genereren van bekendheid en het werven van inkomsten zoals tijdens zijn shows op het Amsterdam Dance Event (ADE).

Op 26 september 2019 kwam Martijn weer voor ons in actie met een nieuwe editie van #garrix4warchild in Paradiso. Ook deze keer was het concert een waanzinnig succes. Het dak van Paradiso in Amsterdam ging eraf. Een fantastische avond met een waanzinnig resultaat: met de gehele opbrengst kunnen wij 2.800 kinderen in oorlog een betere toekomst bieden. Lees meer.

De verbindende kracht van muziek

Net zoals Martijn geloven wij in de verbindende én universele kracht van muziek. Muziek brengt mensen over de hele wereld samen, creëert plezier en dient als een uitlaatklep. Daarom speelt muziek, in combinatie met andere creatieve methoden zoals dans, sport en spel, een belangrijke rol in ons werk met kinderen in oorlog. Tjipke Bergsma (directeur War Child): "Muziek leert kinderen gemakkelijker hun ervaringen te verwerken en hun emoties te uiten."

“Ik denk dat het belangrijk is om anderen te helpen. Ik zou graag een klein verschil maken in deze wereld en hoop dat ik anderen kan inspireren om dat ook te doen."
Martin Garrix