Martin Garrix optreden voor War Child

Na een waanzinnig optreden twee jaar terug komt DJ Martin Garrix weer voor ons in actie met een concert. De nieuwe datum van #garrix4warchild in Paradiso Amsterdam is bekend: 26 september!

DJ Martin Garrix concert voor War Child - Aftermovie 2017

“Ik zet mij in voor kinderen, omdat zij de wereld verdienen. Het naarste is dat zij het slachtoffer zijn van de plek waar ze opgroeien, of de manier waarop ze opgroeien. Ik wil elk kind een kans geven. Als ik zie wat War Child doet… dat is zo bijzonder. Ik ben blij dat ik een steentje bij kan dragen."
Martin Garrix

Iets meer dan twee jaar geleden kwam DJ Martin Garrix voor ons in actie met zijn optreden. Tijdens zijn twee uur durende set - compleet met fantastische lichtshow – ging het dak van Paradiso in Amsterdam eraf. Vanaf de eerste tonen van zijn megahit 'Scared to be Lonely' tot zijn toegift 'In the Name of Love': Martijn bewees waarom hij al jarenlang dé nummer 1 DJ ter wereld is. En dat allemaal voor een fantastisch doel: een betere toekomst voor kinderen in oorlog.

Dat gaan wij binnenkort nog eens dunnetjes overdoen

Ja, je leest het goed! Op 26 september is er een nieuw optreden van #garrix4warchild in Paradiso Amsterdam (let op: alleen voor 18 jaar en ouder). Bereid je voor op een avond lang dansen op en meezingen met Martijn's grootste hits en tegelijkertijd kinderen in oorlog helpen. Het voorprogramma neemt Justin Mylo voor zijn rekening. Neem maar van ons aan: een onvergetelijke avond.

Martin Garrix tickets winactie Qmusic

Van 3 t/m 7 juni maakte iedereen bij Qmusic kans op Martin Garrix tickets. Honderden stuurden SMS'jes met 'WARCHILD' naar 4333, zodra de oproep daarvoor te horen was op Qmusic. Door het sturen van deze SMS doneerden zij automatisch drie euro aan ons werk voor kinderen in oorlog. Alle SMS'ers: ontzettend bedankt voor jullie steun. En alle winnaars: gefeliciteerd! We zien jullie tijdens het #garrix4warchild concert.

Martin Garrix Paradiso

Martin Garrix in Paradiso Amsterdam

Muziek en dans, dé manier om je hoofd leeg te maken

Dit geldt ook voor kinderen in oorlog.

Je bent blij met je bed, maar slapen lukt je niet. Je hebt eten, maar krijgt geen hap door je keel. Je hebt een vriendje, maar je bent bang dat hij doodgaat. Kinderen in oorlog hebben vaak nachtmerries, verliezen hun vertrouwen en zijn zichzelf kwijt. In hun hoofd is de oorlog nog lang niet over. Met creatieve activiteiten zoals muziek leren wij kinderen hun angst, boosheid en verdriet een plek te geven. Zo vinden ze hun zelfvertrouwen en houvast terug.