Martin Garrix optreden voor War Child

Op 26 september 2019 kwam DJ en producer Martin Garrix voor de tweede keer in actie voor War Child met een waanzinnig concert in Paradiso Amsterdam. Hier lees je alles over #garrix4warchild!

DJ/producer Martin Garrix concert voor War Child - Aftermovie 2017

“Ik zet mij in voor kinderen, omdat zij de wereld verdienen. Het naarste is dat zij het slachtoffer zijn van de plek waar ze opgroeien, of de manier waarop ze opgroeien. Ik wil elk kind een kans geven. Als ik zie wat War Child doet… dat is zo bijzonder. Ik ben blij dat ik een steentje bij kan dragen."
Martin Garrix

In 2017 kwam niemand minder dan DJ/producer Martin Garrix voor de allereerste keer in actie met zijn optreden in Paradiso Amsterdam. Tijdens zijn twee uur durende set - compleet met fantastische lichtshow – ging het dak van Paradiso in Amsterdam eraf. Vanaf de eerste tonen van zijn megahit 'Scared to be Lonely' tot zijn toegift 'In the Name of Love': Martijn bewees waarom hij al jarenlang dé nummer 1 DJ ter wereld is. En dat allemaal voor een fantastisch doel: een betere toekomst voor kinderen in oorlog.

Dit jaar deden wij dit nog eens dunnetjes over

Op 26 september 2019 gaf Martin Garrix opnieuw een optreden voor War Child: #garrix4warchild in Paradiso Amsterdam. Het voorprogramma was in de kundige handen van DJ Justin Mylo. Wederom was het een waanzinnige avond, waarin een uitzinnig publiek urenlang kon dansen op en meezingen met Martijn's grootste hits. En met een geweldig doel, want met alle opbrengsten kunnen wij 2.800 kinderen in oorlog helpen. Meer weten over dit spectaculaire evenement? Hier lees je er alles over.

Martin Garrix tickets winactie Qmusic

Van 3 t/m 7 juni 2019 maakte iedereen bij Qmusic kans op Martin Garrix tickets. Honderden stuurden SMS'jes met 'WARCHILD' naar 4333, zodra de oproep daarvoor te horen was op Qmusic. Door het sturen van deze SMS doneerden zij automatisch drie euro aan ons werk voor kinderen in oorlog. Alle SMS'ers: ontzettend bedankt voor jullie steun. En alle winnaars: gefeliciteerd!

Martin Garrix voor War Child - concert Paradiso

Martin Garrix voor War Child in Paradiso Amsterdam 2019

Muziek en dans, dé manier om je hoofd leeg te maken

Dit geldt ook voor kinderen in oorlog.

Je bent blij met je bed, maar slapen lukt je niet. Je hebt eten, maar krijgt geen hap door je keel. Je hebt een vriendje, maar je bent bang dat hij doodgaat. Kinderen in oorlog hebben vaak nachtmerries, verliezen hun vertrouwen en zijn zichzelf kwijt. In hun hoofd is de oorlog nog lang niet over. Met creatieve activiteiten zoals muziek leren wij kinderen hun angst, boosheid en verdriet een plek te geven. Zo vinden ze hun zelfvertrouwen en houvast terug.