Iets te vieren? Geef kinderen in oorlog een toekomst cadeau

1 september 2019

Cadeaus doneren of weggeven? Help kinderen in oorlog
Binnenkort een feest maar geen cadeauwensen? Vraag niets voor jezelf maar voor kinderen in oorlog. Geen cadeaus, maar een donatie van jouw vrienden en familie aan War Child. Zo geef je kinderen in oorlog een toekomst cadeau.

Maak je feest onvergetelijk

Wij helpen je op weg met het verzamelen van donaties aan War Child. Download het promotiepakket hieronder en deel je feestje met je vrienden en familie op social media. Waar wacht je nog op? Haal de slingers maar tevoorschijn!

Een toekomst cadeau

Kinderen in oorlog zien hun toekomst vaak in duigen vallen. Dat laten wij niet gebeuren. Met muziek, spel en beweging spreken wij de veerkracht van kinderen aan. Zo zorgen we dat zij zelf de touwtjes in handen nemen en krijgen ze alles wat zij nodig hebben om te bouwen aan een vreedzame toekomst.

Neem Filip. Filip was pas vijf jaar oud toen hij werd ontvoerd door rebellen in Oeganda. Nadat hij wist te ontsnappen, kreeg hij onze hulp de mogelijkheid om zijn verschrikkelijke ervaringen een plek te geven. Filip leerde over zijn rechten en dat die beschermd moeten worden. Nu is hij advocaat en heeft hij zijn toekomst terug!

Marco Borsato bezoekt Filip 12 jaar na hun eerste ontmoeting

Deze feestvierders gingen je voor met cadeaus doneren

Wil jij ook jouw verjaardag of een andere gelegenheid doneren? Kom in actie en maak een eigen pagina aan om je cadeaus te doneren.