Geef kinderen een toekomst cadeau

1 april 2020

Oegandese kinderen in omhelzing lopend - War Child projecten in Oeganda
Binnenkort tijd voor feest, maar heb je geen cadeauwensen? Vraag in plaats van cadeaus een donatie aan War Child. Zo geef je kinderen in oorlog een toekomst cadeau.

Maak je feest onvergetelijk

Wij helpen je op weg met het verzamelen van donaties aan War Child. Download het promotiepakket hieronder en deel je feestje met vrienden en familie op social media. Waar wacht je nog op? Haal de slingers maar uit de kast!

Een toekomst cadeau

Kinderen in oorlog zien hun toekomst in duigen vallen. Dat kunnen wij niet laten gebeuren. Met muziek, spel en beweging stimuleren wij de veerkracht van kinderen. Zo zorgen we dat zij zelf de touwtjes in handen nemen, en krijgen ze alles wat zij nodig hebben om te bouwen aan een vreedzame toekomst.

Neem Filip. Filip was pas vijf jaar oud toen hij werd ontvoerd door rebellen in Oeganda. Nadat hij wist te ontsnappen, kreeg hij met onze hulp de kans om zijn verschrikkelijke ervaringen een plek te geven. Filip leerde over zijn rechten, én dat die beschermd moeten worden. Nu is hij advocaat en heeft hij zijn toekomst terug.

Marco Borsato bezoekt Filip 12 jaar na hun eerste ontmoeting

Deze feestvierders gingen je voor met cadeaus doneren

Wil jij ook jouw verjaardag of een andere gelegenheid doneren? Kom in actie en maak een eigen pagina aan om je cadeaus te doneren.