Geef kinderen in oorlog een toekomst cadeau

1 oktober 2018

VJF-website.jpg
Iets te vieren maar geen cadeauwensen? Dan hebben wij een mooi idee. Vraag niets voor jezelf maar voor kinderen in oorlog. Geen cadeaus maar een donatie van jouw vrienden en familie aan War Child. Zo geef je kinderen in oorlog een toekomst cadeau.

Maak je feest onvergetelijk

Wij helpen je op weg. Download het promotiepakket en deel je feestje met je vrienden en familie op social media. Waar wacht je nog op? Haal de slingers maar tevoorschijn!

Een toekomst cadeau

Kinderen in oorlog zien hun toekomst vaak in duigen vallen. Dat laten wij niet gebeuren. Met muziek, spel en beweging spreken wij de veerkracht van kinderen aan. Zo zorgen we dat zij zelf de touwtjes in handen nemen. En krijgen ze alles wat zij nodig hebben om te bouwen aan een vreedzame toekomst.

Neem Filip. Filip was pas vijf jaar oud toen hij werd ontvoerd door rebellen in Oeganda. Nadat hij wist te ontsnappen, kreeg hij onze hulp de mogelijkheid om zijn verschrikkelijke ervaringen een plek te geven. Filip leerde over zijn rechten en dat die beschermd moeten worden. Nu is hij advocaat en heeft hij zijn toekomst terug!

Marco Borsato bezoekt Filip 12 jaar na hun eerste ontmoeting

Deze feestvierders gingen je voor