Vier kerst op school met War Child

En geef kinderen in oorlog een veilige plek

Vier kerst met War Child op school en maak samen heerlijke hapjes

Vier een speciaal kerstfeest

Kerst, hét moment om iets extra's te doen voor kinderen die opgroeien in oorlog of hiervoor op de vlucht zijn. Vier kerst met War Child en kom in actie! Zo help je kinderen aan een veilige plek waar ze kunnen spelen en leren. Een plek waar ze weer kind kunnen zijn.

Met de War Child-kersthapjes van topchef Julius Jaspers en te gekke versiering voor in de klas wordt het een onvergetelijk kerstfeest!

Alle scholen die meedoen én in actie komen, maken kans op een War Child-kerstfeestje in de klas. Wij schuiven aan met een van onze ambassadeurs (verrassing) en nemen een heerlijk kersttoetje mee.

“Het lawaai van de vliegtuigen en de bommen kwam te dichtbij. We besloten te vluchten. Nu woon ik Libanon en zit ik bij War Child waar ik kan spelen en knutselen. War Child leert mij hoe ik voor mezelf moet opkomen. Ik voel mij veilig."
Nour (12) vluchtte van Syrië naar Libanon
Vier je kerstfeestje voor War Child

In actie voor kinderen in oorlog

Foto: Guus Schoonewille

kerst.jpg

Win een spetterend kerstfeest op school

Foto: Guus Schoonewille

Geld inzamelen

Bedenk hoe je geld wilt inzamelen. Wat dacht je van kerstliedjes zingen? Of kerstknutsels verkopen op de kerstmarkt? Je kan ook alle ouders voor een donatie laten mee-eten. Wees creatief, er zijn mogelijkheden genoeg!

Meld je nu aan

Meld je nu aan en download direct de versiering voor in de klas! De winnaars van het War Child-kerstfeestje worden op 14 december bekendgemaakt.

Wij registreren jouw gegevens en gaan hier eerlijk mee om. Lees hier waarom.
Dankjewel voor het invullen! Je hoort snel van ons.