Nieuwe editie Martin Garrix voor War Child

3 mei 2019

Paradiso, Amsterdam

Martin Garrix voor War Child - concert Paradiso
Op donderdag 13 juni komt Martin Garrix opnieuw voor ons in actie met een optreden in Paradiso Amsterdam. Garrix zal zijn show geheel belangeloos doen, zo maakte hij vanochtend bekend in de ochtendshow van Qmusic.
“War Child doet heel goed werk voor kinderen in oorlog, waardoor ik ze graag steun. De show twee jaar geleden was waanzinnig en we hebben destijds met z’n allen heel veel geld op kunnen halen. Ik kan daarom niet wachten om het nog een keer te doen!"
Martin Garrix

Kaartverkoop #garrix4warchild

Na het spectaculaire optreden van twee jaar terug komt 's werelds nummer 1 DJ Martin Garrix weer voor ons in actie. Donderdag 13 juni verzorgt Martin Garrix een intiem optreden voor zijn thuispubliek in Paradiso Amsterdam. Het voorprogramma wordt verzorgd door DJ Justin Mylo. Kaarten voor de show zijn inmiddels uitverkocht.

Winactie bij Qmusic

Net naast een ticket gegrepen? Van 3 t/m 7 juni maakt iedereen kans op tickets bij Qmusic. Meespelen kan door een SMS te sturen met 'WARCHILD' naar 4333, zodra de oproep daarvoor te horen is op Qmusic. Door het sturen van deze SMS doneer je automatisch drie euro aan ons werk voor kinderen in oorlog. Uit alle donaties trekken wij elke dag winnaars, die verblijd worden met twee tickets.

Bekijk hier de aftermovie van Martin Garrix voor War Child in 2017

Muziek geeft kinderen houvast

Alle opbrengsten van de avond gaan naar ons werk voor kinderen in oorlog. En dat is belangrijker dan ooit, want wereldwijd groeit één op de vijf kinderen op in een conflictgebied. Kinderen in oorlog hebben vaak nachtmerries, verliezen hun vertrouwen en zijn zichzelf kwijt. In hun hoofd is de oorlog nog lang niet over. Met creatieve activiteiten zoals muziek leren wij kinderen hun angst, boosheid en verdriet een plek te geven. Zo vinden ze hun zelfvertrouwen en houvast terug.