Spreekbeurt

War Child heeft twee spreekbeurtpakketten waar je zo mee aan de slag kunt. Download ze nu!

Oorlog en Vrede
In meer dan twintig landen in de wereld is er oorlog. Wereldwijd zijn er miljoenen kinderen die een oorlog meemaken. Hoe is het om in oorlog op te groeien? En waarom is er oorlog? Download dit pakket voor meer informatie over kinderen in oorlog.

Kindsoldaten
Kindsoldaten zijn kinderen die moeten vechten, spullen dragen of spioneren voor soldaten. Maar hoe komt het eigenlijk dat kinderen soldaat worden? En wat wordt er gedaan om ze uit het leger te krijgen? Dit pakket legt uit hoe War Child kindsoldaten helpt.

Doe de War Child Superspreekbeurt
Doe aan het einde van je spreekbeurt een actie oproep in de klas. Daag alle leerlingen en leraren uit! Je kunt bijvoorbeeld met jouw klas of met de hele school een sponsorloop organiseren. Zo haal je sponsorgeld op en help je oorlogskinderen. Klik hier voor meer actietips. Wist je dat als je in actie komt, je kans maakt op een bezoek van ons tijdens jouw spreekbeurt in de klas? Doen dus!

Download nu!
Vul hieronder je gegevens in om de spreekbeurtpakketten te downloaden. Omdat we willen dat jouw spreekbeurt een groot succes gaat worden, sturen we je nog extra materialen zoals informatieboekjes, posters, buttons en stickers toe. Tot slot hebben we nog een aantal leuke video's voor je.
- Video 1
- Video 2
- Engelse versie
- Korte versie

Check het War Child Kidsclub YouTube-kanaal voor meer video's! 

Vergeet niet je adresgegevens goed in te vullen zodat we een pakketje naar je op kunnen sturen.
Ik vertel mijn klasgenoten over het werk van War Child en ik kom in actie!
Disclaimer: 

War Child verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl