Victor Reinier is al golfend goed bezig voor War Child

“De stelregel is: we gaan een toernooi maken waar iedereen het over heeft.” Dit jaar is Victor Reinier voor de vijfde keer de drijvende kracht achter de ‘Tee-Off for War Child’. Een golfevenement bedoeld om – simpelweg – zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen in oorlog. Victor en zijn team zijn dan ook #goedbezig voor War Child.
Victor Reinier is al golfend goed bezig voor War Child

Dit jaar is Victor Reinier voor de vijfde keer de drijvende kracht achter de 'Tee-Off for War Child'

Foto: Karym Ahmed

Een jubileumeditie

Al bijna zeven jaar is succesvol regisseur en acteur Victor Reinier onze ambassadeur. Terwijl hij druk doende is met het schrijven van het komende seizoen Flikken (jaargang 18 inmiddels), organiseert hij samen met een groep vrienden voor de vijfde keer een golftoernooi. Een heuse jubileumeditie dus op 30 juni bij The Duke Club in het Brabantse Nistelrode. En de club is zo vriendelijk om de golfbaan wederom gratis beschikbaar te stellen.

Een uniek event

In de afgelopen jaren werd er al veel geld opgehaald én bovendien vele nieuwe vriendschappen gesloten. “Ik ben trots op het ambassadeurschap en het feit dat ik op deze manier ook echt wat kan bijdragen”, vertelt Victor. Het is ook dit jaar weer een uniek en megagroot evenement, er is zelfs geen plek meer.

“We houden ons vast aan de eerste regel in ons aantekeningenboekje: we gaan een toernooi maken waar iedereen het over heeft. We doen het anders dan andere goede doelen toernooien. En dat is gelukt. We vragen een hoog bedrag voor deelname en dat is het. Geen extra dingen als veilingen of loterijen ter plekke.” De verwachting is dat ook dit jaar de opbrengst weer rond een ton zal liggen.

“Ik ben trots op het ambassadeurschap en het feit dat ik op deze manier ook echt wat kan bijdragen"
Victor Reinier
De 'Tee-Off for War Child' is een uniek event

De Tee-Off is ook dit jaar een uniek en megagroot event

Foto: War Child

The Duke Club in het Brabantse Nistelrode

In de afgelopen jaren werd er al veel geld opgehaald én bovendien vele nieuwe vriendschappen gesloten

Foto: War Child

Een bijzondere en waardevolle gemeenschap

De deelnemers worden na een dagje golfen volledig in de watten gelegd. “Want we geven onze vrienden natuurlijk ook graag wat terug. Samen met de enthousiaste deelnemers die ons werk een warm hart toedragen maken we er zo een hele bijzondere dag van”, legt-ie uit. Op die manier binden wij veel bedrijven en mensen aan ons en dat is voor de lange termijn zeer waardevol. De toegevoegde waarde voor hen? “Het is een gemeenschap waar je bij wilt horen. Wij zijn samen met dit fascinerende netwerk bezig een betere wereld te creëren. En alles begint bij kinderen als je wilt dat de wereld ooit beter wordt.”

Het mooiste merk van Nederland

"We staan stil bij de kinderen in oorlog, dat doen we door te luisteren naar indrukwekkende verhalen, kijken hoe we samen nog meer kunnen doen en door het werk van War Child financieel te steunen.” Nog een laatste glimlach en geheimpje: “Ik ben versmolten met War Child. Het is absoluut het mooiste merk van Nederland.”

“Ik ben versmolten met War Child. Het is absoluut het mooiste merk van Nederland"
Victor Reinier
Het 'Tee-Off for War Child' team

Victor en zijn team zijn al golfend #goedbezig voor War Child

Foto: War Child

#Goedbezig voor War Child

Victor is #goedbezig voor War Child. Ben jij geïnspireerd geraakt door zijn bijzondere initiatief? Kom dan ook in actie op een manier die bij jou past. Vraag je vrienden, familie en collega’s jou te steunen. Want alleen sámen halen we de oorlog uit een kind.