Eindopbrengst The Streamers betekent steun aan 14.845 kinderen in oorlog

11 januari 2024

The Streamers voor War Child
Wij genieten nog steeds na van het online concert van The Streamers voor War Child van 26 december. Ook na de livestream en tijdens de highlight show uitgezonden door KPN op 31 december kwamen er nog donaties binnen. We zijn alle partners en iedereen die heeft gedoneerd, ongelooflijk dankbaar voor hun bijdrage!

Met het onvoorstelbare eindbedrag van €1.395.439,60 kunnen wij maar liefst 14.845 extra kinderen een jaar lang ondersteunen met psychosociale zorg op een veilige plek.

Weer kind kunnen zijn

“De kracht van muziek deze avond die ons verbindt en onze emotie raakt, is de kern van het werk van War Child", zegt Ernst Suur, directeur War Child Nederland. "Wij helpen kinderen die opgroeien met de gevolgen van oorlog bij het verwerken van nare ervaringen, zodat ze dit niet de rest van hun leven meedragen. We helpen ze hun emoties een plek te geven, bij elkaar te komen en te verbinden met vriendjes. Zodat ze weer kind kunnen zijn."

“Met dit bedrag kunnen wij over de hele wereld veel meer kinderen helpen en dat is harder nodig dan ooit. Dank jullie wel, namens al onze teams in de conflictgebieden waar we werken!"
Ernst Suur, directeur War Child Nederland

‘Where Is The Love’

De livestream van The Streamers zat vol bijzondere momenten. Zo was er een hele speciale War Child bewerking van ‘Where Is The Love’. Klik op de link hieronder en bekijk 'm op YouTube!

"Waar gaat het heen met de wereld?
Of zeg ik niets nieuws en is het altijd zo geweest in de wereld?
Maar wat zeggen we elkaar?
Was dit het allemaal waard?
Als we terugkijken over 100 jaar"

"Hier wordt getekend en daar wordt getekend voor het leven
Er wordt gestreden maar nog vele malen meer geleden.
Ik heb nooit begrepen, waarom is die shit al jaren bezig
Dat houdt een vader bezig die op deze aarde leeft.
Hoe kan het dat een kinderleven veel te weinig waarde heeft?"

Where Is The Love (The Streamers Edit)