Help oorlogskinderen

Jouw bijdrage zorgt ervoor dat kinderen weer vertrouwen opbouwen in zichzelf en hun omgeving. Help jij mee? Doe een donatie!

FANTASIE IS VAAK DE ENIGE MANIER OM TE ONTSNAPPEN AAN DE REALITEIT

Wereldwijd groeien 250 miljoen kinderen op in oorlog, of zijn hiervoor op de vlucht. Zij worden dagelijks geconfronteerd met verschrikkelijke ervaringen. Fantasie is dan vaak de enige manier voor hen om even te ontsnappen aan deze harde realiteit. 

Hulp is nodig

Deze nare ervaringen kunnen ze niet altijd op eigen kracht verwerken. Er is daarom hulp nodig voor deze groep kinderen. War Child biedt deze hulp. Dankzij bescherming, onderwijs en psychosociale hulp van War Child staan oorlogskinderen er niet alleen voor en leren ze hun ervaringen verwerken. Met jouw bijdrage kan War Child ervoor zorgen dat deze kinderen weer vertrouwen kunnen opbouwen in zichzelf en hun omgeving en daarmee bouwen aan hun toekomst.

Dit is alleen mogelijk met jouw steun

Help jij mee met een donatie? Ieder bedrag is welkom.

Disclaimer

War Child (Incassant-ID: NL24ZZZ412153930000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl.