Sporten voor War Child

Op een sportieve manier voor War Child in actie komen? Organiseer met je klas of hele school onze kant-en-klare sponsorloop en ga 'Sporten voor War Child'! Bestel kosteloos alle materialen en maak zo samen een verschil voor kinderen in oorlog.
WCNL_SVWC_Websitevisual_1920X1080_Logo

Kom sportief in actie voor kinderen in oorlog

Sporten voor kinderen in oorlog

Met het Sporten voor War Child-sponsorlooppakket dat wij samen met onze ambassadeur Vivianne Miedema hebben gemaakt, ga je vliegend van start. In het pakket vind je onder andere een stappenplan, sponsor- en stempelkaart voor leerlingen en een promotieposter. Bestel het pakket gratis en begin op tijd met het organiseren.

Wat zit er in het pakket?

  • Brief van Vivianne Miedema
  • Stappenplan: hoe organiseer je een sponsorloop?
  • Extra tips
  • Sponsorkaart voor iedereen
  • Stempelkaart voor iedereen
  • Promotieposter
  • Cheque voor eindbedrag

En mooi nieuws! Je kunt het complete Sporten voor War Child-pakket voor alle leerlingen kosteloos ontvangen. Onze trouwe partner - drukkerij Koninklijke Van der Most - stuurt de door jouw gewenste aantallen 100% gesponsord naar je op. Geen printzorgen meer!

Dus bestel ons pakket, trek die sportschoenen aan en ga Sporten voor War Child!

Voorlichter in de klas

Wil je graag één van onze vrijwillige voorlichters in de klas die meer kan vertellen over ons werk? Of aan wie jullie een cheque van de sponsorloop kunnen overhandigen? Vraag hieronder (tijdig) een voorlichter bij ons aan.

“Tijdens het sporten kan een kind gewoon kind zijn. Het kan letterlijk en figuurlijk een uitweg uit de ellende zijn. Alles is mogelijk."
War Child-ambassadeur Vivianne Miedema

Vivianne: 'met sport is alles mogelijk'

Voetballegende en War Child-ambassadeur Vivianne Miedema weet als geen ander hoe belangrijk het is om te bewegen. Zij daagt alle leerlingen dan ook uit om te gaan sporten voor War Child. Dat doet ze niet voor niets, want over de hele wereld leven er miljoenen kinderen in oorlog. Kinderen zoals voormalig kindsoldaat Filip uit Oeganda. In 2006 nam hij deel aan onze programma's in Oeganda. Nu, al die jaren later, rent hij dagelijks om zijn hoofd leeg te maken. Zo probeert hij zijn nare ervaringen achter zich te laten.