Kerstpakketten & Relatiegeschenken

Kerstchocolade

Tijdens de feestdagen is kerstchocolade erg populair. Buy Aid verkoopt ieder jaar met Kerst speciale Belgische bonbons en doneert 10% van de omzet aan War Child. Leuk en lekker voor relaties en medewerkers.

 

TeaInfuser to go

Met deze door LoyalTea geproduceerde duurzame thee infuser, gemaakt van borosillicate glas, bamboe dop en recyclede verpakking, kun je altijd en overal van heerlijke thee genieten. Voor iedere verkochte TeaInfuser wordt er €1,00 aan War Child gedoneerd. 

 

Geurkaarsen

Geef warmte en licht met deze speciale kerstactie van onze Business Friend Sajovi. Voor iedere verkochte kaars wordt er een extra donatie aan de projecten van War Child gedaan.

 

 

  Beanies in unieke kleuren

Fair fashion beanies in unieke kleuren. Voor iedere verkochte beanie doneert hatsup. 8 euro aan War Child. One hat, two smiles.

 

 

Anders steunen?

Je medewerkers zelf laten kiezen? Onderstaande partners bieden naast kerstcadeaus de optie om War Child te steunen.

Tintelingen              

Tintelingen bied altijd een gepersonaliseerde webshop met een arrangement zoals jouw organisatie dat wenst. Je medewerkers kunnen vervolgens met een unieke inlogcode zelf een geschenk kiezen, of natuurlijk een donatie aan War Child!

Keuzekado

Bij Keuzekado kun je kiezen voor één groot cadeau of meerdere geschenken voor het hele gezin. De keuze is groot en voor elk wat wils. Het aanbod bestaat uit geschenken, belevenissen, abonnementen, goede doelen, kerst- en verspakketten en cadeaukaarten!

Persoonlijke Noot

Persoonlijke Noot biedt uw medewerkers de keuze uit de mooiste cadeaus, tijdschriftabonnementen, belevenissen, cadeaubonnen, goede doelen en kerstpakketten. Uw medewerkers ontvangen een feestelijke kaart in een stijlvolle verpakking.

Pluimen

Een Pluim kun je inwisselen voor attracties, uitjes, evenementen en producten. Daarnaast biedt Pluimen ook de mogelijkheid om de waarde te doneren aan de projecten van War Child.