Zakelijk kerstgeschenk? Steun ons tijdens de feestdagen

Vind je het lastig om een zakelijk kerstgeschenk te bedenken? Hoe inspirerend is het om als zakelijk kerstgeschenk met je bedrijf kinderen in oorlog te steunen?! Bekijk de mogelijkheden om tijdens de feestdagen met je bedrijf kinderen in conflictgebieden te helpen.

Help kinderen in oorlog aan een veilige plek

Van speciale kerstkaarten tot relatiegeschenken en het doneren van vakantiedagen: er zijn mogelijkheden genoeg voor bedrijven om deze feestdagen iets extra's te doen voor kinderen in conflictgebieden. Neem contact met ons op en we helpen je met het bedenken van jouw zakelijke kerstgeschenk of actie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

War Child goed doel zakelijk geschenk kerst

Maak de kerst dit jaar bijzonder: steun kinderen in oorlog met jouw kerstgeschenken

Foto: War Child

Kerstgeschenken zakelijk

Wil je als bedrijf graag een goed doel steunen dat kinderen in oorlog helpt? Je kunt ons op veel manieren steunen. Door ‘Goede Doel Kerstkaarten’ te kopen of je kerstgeschenk voor personeel of relaties via één van onderstaande sites te bestellen. Zo doneer je met jouw kerstgeschenken indirect aan War Child.

Kerstkaarten voor een goed doel

Goededoelkerstkaarten.nl partner War Child

Goededoelkerstkaarten.nl

Maak met deze kerstkaarten een direct verschil in de levens van kinderen voor wie een 'gelukkig nieuwjaar' niet zo vanzelfsprekend is!

Naar website

Kerstpakketten en zakelijke relatiegeschenken

Tintelingen partner War Child

Tintelingen

Al jaren kunnen medewerkers van klanten via Tintelingen hun kerstgeschenk doneren aan War Child.

Naar website
KeuzeKado partner War Child

Keuzekado

Bij Keuzekado kun je kiezen voor één groot kerstgeschenk of meerdere zakelijke kerstgeschenken voor personeel of relaties. De keuze is groot en voor elk wat wils. Het aanbod bestaat uit geschenken, belevenissen, abonnementen, goede doelen, kerst- en verspakketten en cadeaukaarten!

Naar website
PersoonlijkeNoot.nl partner War Child

Persoonlijke Noot

Persoonlijke Noot geeft je personeel een kerstgeschenk met keuze uit de mooiste cadeaus, tijdschriftabonnementen, belevenissen, cadeaubonnen, goede doelen en kerstpakketten. Je personeel ontvangt een feestelijke kaart in een stijlvolle verpakking.

Naar website
Pluimen partner War Child

Pluimen

Een Pluim kun je inwisselen voor attracties, uitjes, evenementen en producten. Daarnaast biedt Pluimen ook de mogelijkheid om de waarde van het kerstgeschenk te doneren aan de projecten van War Child.

Naar website
Partner War Child - Your Gift

YourGift

Met de YourGift cadeaukaart laat je je medewerkers zelf hun geschenk kiezen, uit een van de miljoenen opties. Een onvergetelijke ervaring, een prachtig geschenk of natuurlijk een donatie aan War Child. Je kunt de kaart zelfs personaliseren of het aanbod specificeren.

Naar website
Buy Aid partner War Child

Buy Aid Nederland

Al jaren steunt Buy Aid de projecten van War Child. Speciaal voor kerst hebben ze iets bijzonders: de limited edition kerstbonbons voor War Child. Met de aankoop van deze kerstchocolade, steun je direct een kind in oorlog.

Naar website

Laat kinderen weer kind zijn

Doneren kan op meer dan één manier

Sparen Airmiles voor War Child

Air Miles

Liever doneren zonder extra kosten? Dat kan ook! Doneer je Air Miles aan War Child.

Naar website
IT donations partner War Child

ITdonations

Wist je dat je met jouw oude IT apparatuur kinderen in oorlog kunt helpen? Ga je een reorganisatie in? Of wordt jouw IT-omgeving binnenkort vernieuwd? Doneer je oude apparatuur via stichting ITDonations aan War Child. Stichting ITDonations zal de volledige restitutiewaarde doneren aan War Child.

Naar website

Wil je als bedrijf graag een goed doel steunen dat kinderen in oorlog helpt? En onderdeel worden van ons Business Netwerk? Neem contact met ons op via bedrijven@warchild.nl.

Doneer een vakantiedag

Geef een dag, help een jaar

Door het doneren van een vakantiedag, kan War Child gemiddeld al een kind een heel jaar helpen.

Nederlandse werknemers hebben afgelopen jaren teveel vrije dagen opgespaard. Dit enorme aantal vakantiedagen is voor werkgevers een doorn in het oog. Bedrijven moeten het loon dat overeenkomt met die vrije dagen reserveren. Bedrijven kunnen dit geld niet gebruiken voor andere dingen, en zonder maatregelen wordt die schuldpost alleen maar groter. Je kunt deze schuld op de balans ook niet gebruiken voor investeringen. Een bijkomend risico is dat als iedereen deze dagen tegelijk opneemt, het tot operationele problemen kan leiden.

Zet je vakantiedag in voor kinderen in oorlog

Organisaties die meedoen, bieden hun werknemers de mogelijkheid om vrije dagen uit te laten betalen aan War Child. Zo voorkom je als werkgever een stuwmeer aan vrije dagen bij je werknemers.

War Child zet elke gedoneerde dag om in psychosociale hulp, onderwijs en veiligheid. Zo kunnen wij samen met werkgevers en werknemers in Nederland, ons inzetten voor kinderen in oorlog wereldwijd.

Interesse in deze mogelijkheid voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via bedrijven@warchild.nl