Help tijdens de feestdagen

Bekijk de mogelijkheden om tijdens de feestdagen met je bedrijf kinderen in conflictgebieden te helpen.

Help kinderen in oorlog aan een veilige plek

Van speciale kerstkaarten tot relatiegeschenken en het doneren van vakantiedagen: er zijn mogelijkheden genoeg om deze feestdagen iets extra's te doen voor kinderen in conflictgebieden. Neem contact met ons op en we helpen je met het opzetten van jouw actie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Kerstcadeaus

Kaarten

logo goededoelkerstkaart.png

Goededoelenkerstkaarten.nl

Koop kerstkaarten en nieuwjaarskaarten in 2018 bij Goede Doel Kerstkaarten en steun War Child met €0,40 per kaart.

naar website 

Pakketten en relatiegeschenken

Tintelingen

Tintelingen

Al jaren kunnen medewerkers van klanten via Tintelingen hun eindejaarsgeschenk doneren aan War Child.

naar website 
logoklein.png

Keuzekado

Bij Keuzekado kun je kiezen voor één groot cadeau of meerdere geschenken voor het hele gezin. De keuze is groot en voor elk wat wils. Het aanbod bestaat uit geschenken, belevenissen, abonnementen, goede doelen, kerst- en verspakketten en cadeaukaarten!

naar website 
logo (6).png

Persoonlijke Noot

Persoonlijke Noot biedt uw medewerkers de keuze uit de mooiste cadeaus, tijdschriftabonnementen, belevenissen, cadeaubonnen, goede doelen en kerstpakketten. Uw medewerkers ontvangen een feestelijke kaart in een stijlvolle verpakking.

naar website 
Pluimen

Pluimen

Een Pluim kun je inwisselen voor attracties, uitjes, evenementen en producten. Daarnaast biedt Pluimen ook de mogelijkheid om de waarde te doneren aan de projecten van War Child.

naar website 

Doneer een vakantiedag

Geef een dag, help een jaar

Door het doneren van 1 vakantiedag, kan War Child gemiddeld al een kind een heel jaar helpen.

Nederlandse werknemers hebben afgelopen jaren teveel vrije dagen opgespaard. Dit enorme aantal vakantiedagen is voor werkgevers een doorn in het oog. Bedrijven moeten het loon dat overeenkomt met die vrije dagen reserveren. Bedrijven kunnen dit geld niet gebruiken voor andere dingen, en zonder maatregelen wordt die schuldpost alleen maar groter. Je kunt deze schuld op de balans ook niet gebruiken voor investeringen. Een bijkomend risico is dat als iedereen deze dagen tegelijk opneemt, het tot operationele problemen kan leiden.

Organisaties die meedoen, bieden hun werknemers de mogelijkheid om vrije dagen uit te laten betalen aan War Child. Zo voorkom je als werkgever een stuwmeer aan vrije dagen bij je werknemers.

War Child zet elke gedoneerde dag om in psychosociale hulp, onderwijs en veiligheid. Zo kunnen wij samen met werkgevers en werknemers in Nederland, ons inzetten voor oorlogskinderen wereldwijd.

Interesse in deze mogelijkheid voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op via bedrijven@warchild.nl

Laat kinderen weer kind zijn

Doneren kan op meer dan één manier

Air Miles

Air Miles

Liever doneren zonder extra kosten? Dat kan ook! Doneer je Air Miles aan War Child.

naar website 
logo_it-donations.max-165x165.jpg

ITdonations

Wist je dat je met jouw oude IT apparatuur oorlogskinderen kunt helpen? Ga je een reorganisatie in? Of wordt jouw IT-omgeving binnenkort vernieuwd? Doneer je oude apparatuur via stichting ITDonations aan War Child. Stichting ITDonations zal de volledige restitutiewaarde doneren aan War Child.

naar website