Martin Garrix voor War Child

Na een waanzinnig optreden twee jaar terug komt Martin Garrix weer voor ons in actie. De tickets voor #garrix4warchild op 13 juni 2019 in Paradiso Amsterdam zijn uitverkocht, maar niet getreurd: van 3 t/m 7 juni kun je tickets winnen bij Qmusic. Stay tuned!

Martin Garrix voor War Child - Aftermovie 2017

“Ik zet mij in voor kinderen, omdat zij de wereld verdienen. Het naarste is dat zij het slachtoffer zijn van de plek waar ze opgroeien, of de manier waarop ze opgroeien. Ik wil elk kind een kans geven. Als ik zie wat War Child doet… dat is zo bijzonder. Ik ben blij dat ik een steentje bij kan dragen."
Martin Garrix

Iets meer dan twee jaar geleden kwam Martin Garrix voor ons in actie. Tijdens zijn twee uur durende set - compleet met fantastische lichtshow – ging het dak van Paradiso in Amsterdam eraf. Vanaf de eerste tonen van zijn megahit 'Scared to be Lonely' tot zijn toegift 'In the Name of Love': Martijn bewees waarom hij al jarenlang dé nummer 1 DJ ter wereld is. En dat allemaal voor een fantastisch doel: een betere toekomst voor kinderen in oorlog.

Dat gaan wij op 13 juni 2019 nog eens dunnetjes overdoen

Ja, je leest het goed! Op donderdag 13 juni vindt er een nieuwe editie van #garrix4warchild plaats (let op: alleen voor 18 jaar en ouder). Een avond lang dansen op en meezingen met Martijn's grootste hits en tegelijkertijd kinderen in oorlog helpen. Het voorprogramma neemt Justin Mylo voor zijn rekening. Neem maar van ons aan: een onvergetelijke avond.

Winactie Qmusic

Heb je net naast een kaartje gegrepen? Niet getreurd: van 3 t/m 7 juni maakt iedereen kans op tickets bij Qmusic. Om kans te maken op twee tickets SMS je 'WARCHILD' naar 4333, zodra de oproep daarvoor te horen is op Qmusic. Door het sturen van deze SMS doneer je automatisch drie euro aan ons werk voor kinderen in oorlog. Uit alle donaties trekken we elke dag winnaars die verblijd worden met twee tickets.

Martin Garrix voor War Child placeholder

#martingarrix4warchild op 13 juni 2019 in Paradiso Amsterdam

Muziek en dans, dé manier om je hoofd leeg te maken

Dit geldt ook voor kinderen in oorlog.

Je bent blij met je bed, maar slapen lukt je niet. Je hebt eten, maar krijgt geen hap door je keel. Je hebt een vriendje, maar je bent bang dat hij doodgaat. Kinderen in oorlog hebben vaak nachtmerries, verliezen hun vertrouwen en zijn zichzelf kwijt. In hun hoofd is de oorlog nog lang niet over. Met creatieve activiteiten zoals muziek leren wij kinderen hun angst, boosheid en verdriet een plek te geven. Zo vinden ze hun zelfvertrouwen en houvast terug.