Help je mee?

Nog nooit is een kind een oorlog begonnen. Toch zijn juist kinderen vaak de dupe van bruut oorlogsgeweld. We maken ons dan ook enorme zorgen over het escalerende geweld in het Midden-Oosten. Oorlog is onvoorspelbaar, maar wij zorgen dat kinderen op ons kunnen rekenen. Dit geldt ook voor kinderen die opgroeien in andere conflictgebieden, zoals Oekraïne of Soedan. Ook voor hen blijft steun hard nodig. We kunnen dit niet alleen.

Ik steun kinderen in oorlog wereldwijd

Ik steun kinderen in oorlog wereldwijd

Ik steun kinderen in oorlog wereldwijd

Ik steun kinderen in oorlog wereldwijd

Wij registreren jouw gegevens en gaan hier eerlijk mee om. Lees hier waarom.

Ja, ik doe mee

Samen halen we de oorlog uit een kind

1.000

514

War Child steunt gevluchte oorlogskinderen wereldwijd