Donatie beëindigen

Nogmaals onze oprechte deelneming met uw verlies. We zijn zeer dankbaar voor de trouwe steun die we van uw naaste hebben mogen ontvangen voor de hulp aan kinderen in oorlog.

Met het formulier hieronder kunt u de donatie beëindigen. Overweegt u wellicht uit naam van uw dierbare nog eenmaal een donatie te doen? Dit is mogelijk na het invullen van de gegevens. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer 020-4227777 of stuur een email naar info@warchild.nl.

Donatie beëindigen overlijden

Gegevens overledene

Uw recht op privacy is belangrijk voor ons. We verzamelen gegevens in overeenstemming met de GDPR-standaard. Lees hier waarom.
Dankjewel voor het doorgeven!

Een laatste donatie

Sluit u het donateurschap van uw naaste af met een laatste donatie? De impact die u daarmee kunt maken is groot. En ieder bedrag helpt, groot of klein. Want War Child laat kinderen in oorlog niet in de steek. Maar dit kunnen we niet alleen. Een donatie aan ons werk zorgt dat we deze belofte waar kunnen blijven maken. En dat is van groot belang. Samen halen we de oorlog uit een kind. Dank u wel.