Business Friend van War Child

War Child en de Business Friends werken samen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen. Lees snel verder over de kracht van het War Child Business Friendship.

Business Friends

Business Friends zijn bedrijven die helpen om het doel van War Child te bereiken: een toekomst in vrede voor oorlogskinderen. War Child zet programma’s op voor oorlogskinderen om de oorlog te verwerken en een toekomst op te kunnen bouwen. Bekijk hier het overzicht van onze Business Friends.

Toekomst in Vrede

Met de bijdragen van Business Friends kan War Child nog meer oorlogskinderen helpen. Zodat ze weer even kind kunnen zijn. Dit doen wij ondere andere door het opzetten van Safe Spaces: veilige plekken waar kinderen terecht kunnen om hun oorlogservaringen te verwerken. Met psychosociale hulp, creatieve workshops, onderwijs en bescherming kunnen kinderen zich ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen en bouwen aan een vreedzame toekomst.

Business Friends steunen War Child structureel met een bijdrage tussen de € 200 en € 1000 per maand. Voor minimaal één jaar. Uw bijdrage kan fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem een kijkje in de Safe Space van Libanon:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast uitzicht op een beter bestaan voor oorlogskinderen levert de Business Friendship ook voordelen voor uw bedrijf op. U neemt deel aan een groeiend netwerk van actieve ondernemers, u steunt de projecten van War Child en bovendien toont u de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Hier leest u wat onze huidige Business Friends vertellen over hun betrokkenheid bij War Child.

Steun oorlogskinderen en word Business Friend!

We verwelkomen u graag als Business Friend van War Child! Wij nodigen u uit voor een kennismaking bij ons op kantoor of wij komen bij u langs. Voor het maken van een afspraak, voor vragen en meer informatie neemt u contact op met Emmelie Gulpers op 06- 52608409 of emmelie.gulpers@warchild.nl of Simon Zambeek op 06-28229843 of simon.zambeek@warchild.nl.

U kunt zich direct aanmelden via het digitale inschrijfformulier of via het machtigingsformulier, dat u ingescand retour kunt sturen naar emmelie.gulpers@warchild.nl of simon.zambeek@warchild.nl.