Speciaal netwerk voor ondernemers

Help oorlogskinderen de toekomst te verbeteren. War Child werkt samen met ondernemers aan een betere toekomst voor oorlogskinderen. Doe mee en ontdek hoe je onderdeel kunt worden van het betrokken Business Friend-netwerk. Als we onze krachten bundelen, zorgen we samen voor een betere toekomst.

Word Business Friend van War Child

Wij zijn op zoek naar ondernemers die ons helpen om de missie van War Child te volbrengen: oorlogskinderen helpen de toekomst te verbeteren. War Child helpt oorlogskinderen hun ingrijpende ervaringen te verwerken, vriendschappen op te bouwen, en om te gaan met emoties zoals woede, angst en verdriet. Zo krijgen deze kinderen weer zelfvertrouwen en kunnen ze krachtiger in het leven staan. Zodat ze later, ook bij mogelijk nieuwe conflicten sterker staan. 

Bekijk welke ondernemers al in het Business Friend-netwerk zitten.

“War Child heeft me weer mens gemaakt”

Dennis (25) werkt bij een ICT-bedrijf in Oeganda. Een carrière waar ex-kindsoldaat Dennis tien jaar geleden niet van kon dromen. Als 13-jarige werd zijn vader voor zijn ogen onthoofd. Daarna werd hij meegenomen door de rebellen. “Als we niet gehoorzaamden hakten de rebellen onze armen af. ‘Short arm sleeve’ noemden ze dat. Ik heb zoveel moorden gezien dat het zelfs begon te wennen.”

“War Child heeft me weer mens gemaakt. Ze leerden me hoopvol en optimistisch te zijn. De theaterlessen hebben mij enorm geholpen. Ik heb mijn verleden een plek kunnen geven, en mijn leven weer opgepakt."

Voordelen voor jouw bedrijf

Met jouw vriendschap en steun kunnen we samen meer oorlogskinderen helpen de toekomst te verbeteren. Doe mee en haal de oorlog uit een kind. Word onderdeel van een netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. Zo draag je niet alleen bij aan een beter bestaan voor oorlogskinderen, je toont ook je maatschappelijke betrokkenheid.

Wij zijn trots op onze Business Friends, en dragen dit graag uit. Daarom tonen wij onze Business Friends op onze website, nodigen wij ze uit voor speciale (Business/Netwerk-) events en bieden wij logo’s, foto’s, banners en ander communicatiemateriaal aan.

Dit vertellen onze huidige Business Friends over hun betrokkenheid bij War Child.

Jij maakt het verschil

War Child wil zoveel mogelijk oorlogskinderen, zoals Dennis, een veilige toekomst geven. Dat kan met jouw steun! Word Business Friend en help gemiddeld 35 kinderen structureel aan veiligheid, onderwijs en psychosociale hulp.

Word onderdeel van ons netwerk! Meld je aan via ons digitale inschrijfformulier.

Geïnteresseerd in een persoonlijke kennismaking? We nodigen je graag uit bij ons op kantoor of komen bij je langs.
Voor vragen, het maken van een afspraak, of voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam de Léon of telefonisch via 020 422 7777.