Business Friend van War Child

War Child en de Business Friends werken samen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen. Lees snel verder over de kracht van het War Child Business Friendship.

Business Friends

Business Friends zijn bedrijven die helpen om het doel van War Child te bereiken: een toekomst in vrede voor oorlogskinderen. War Child zet programma’s op voor oorlogskinderen om de oorlog te verwerken en een toekomst op te kunnen bouwen. Bekijk hier het overzicht van onze Business Friends.

Safe Spaces

Met de bijdragen van Business Friends investeert War Child in het programma Safe Spaces; veilige plekken waar kinderen terecht kunnen om hun oorlogservaringen te verwerken. Met psychosociale hulp, creatieve workshops, onderwijs en bescherming kunnen kinderen zich ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen en bouwen aan een vreedzame toekomst.

Business Friends steunen War Child en het Safe Spaces programma structureel met een bijdrage tussen de € 200 en € 1000 per maand. Voor minimaal één jaar. Uw bijdrage kan fiscaal aftrekbaar zijn.

Neem een kijkje in de Safe Space van Libanon:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast uitzicht op een beter bestaan voor oorlogskinderen levert het Business Friendship ook voordelen voor uw bedrijf op. U neemt deel aan een groeiend netwerk van actieve ondernemers, u steunt een concreet project en bovenal toont u de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. Lees mee wat onze huidige Business Friends vertellen over hun betrokkenheid bij War Child.

Steun oorlogskinderen en word Business Friend!

We verwelkomen u graag als Business Friend van War Child! Wij nodigen u voor een kennismaking uit bij ons op kantoor of wij komen bij u langs. Voor het maken van een afspraak, voor vragen en meer informatie neemt u contact op met Emma Wille op 06-52608409 of emma.wille@warchild.nl.

U kunt zich direct aanmelden via het digitale inschrijfformulier of via het machtigingsformulier, dat u ingescand retour kunt sturen naar emma.wille@warchild.nl.