YouTubers van de War Child kidsclub

Britt Scholte, Quinty Misiedjan, Niels Oosthoek en Rens Polman, oftewel Team War Child, zijn de jongste ambassadeurs van War Child. Zij zijn de Nederlandse sterren van YouTube en vormen sinds 2016 het gezicht van de War Child Kidsclub.

De War Child Kidsclub is een club voor nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 14 jaar die geïnteresseerd zijn in de wereld om zich heen. YouTubers Britt, Rens, Quinty en Niels gaan met hun camera op pad om bijzondere video’s te maken over kinderen in Nederland en andere landen. Zo is Quinty in december 2016 naar Oeganda geweest. Ook verrassen ze kinderen tijdens zijn of haar spreekbeurt en helpen kinderen met het organiseren van acties. 

 

Britt Scholte

"Ik zit in Team War Child, omdat ik het leven van een kind heel belangrijk vind. Elk kind verdient een toekomst!"

 

Quinty Misiedjan

"Het is mijn droom om mensen aan het te lachen maken en zo blijdschap te verspreiden! Ik volg het werk van War Child al lang en wilde heel graag iets doen voor oorlogskinderen."

 

Niels Oosthoek

"Ik doe dit voor de War Child Kidsclub, omdat ik vind dat alle kinderen recht hebben op een veilige en gelukkige jeugd. Net zoals ik heb gehad."

 

Rens Polman

"Ik vind het heel tof om in Team War Child te zitten. Kinderen zijn straks de baas, dus beter zitten ze allemaal chill in hun vel! :-)"