Kom bij de War Child Youth Council

War Child gelooft in de kracht, de kennis en de energie van kinderen en jongeren. Daarom zetten we een Youth Council op, een raad van jongeren (13-18) uit heel Nederland die ons adviseert over onderwerpen die voor ons werk belangrijk zijn.

Wat de Youth Council doet

De Youth Council War Child Nederland is een groep van ongeveer 10-14 jongeren, die interesse hebben in het werk van War Child. In de Youth Council kom je ongeveer eens in de twee maanden bij elkaar. Dan bespreek je een onderwerp dat belangrijk is voor War Child. Je geeft advies aan het management van War Child vanuit jouw beleving. Samen verdiep je je in het werk van War Child, stel je jaardoelen, maak je plannen en organiseer je activiteiten om je doelen te halen. Ook overleg je met Youth Councils in andere landen waar War Child werkt.

Hoe jij kan solliciteren

Ben jij tussen de 13 en 18 jaar? Voel je je betrokken bij War Child? Vind je het leuk om samen met anderen op creatieve manieren bij te dragen aan dit werk? Meld je dan nu aan via onderstaand fomulier! Laat ons weten waarom jij bij de Youth Council wilt en wat je hiermee wilt bereiken.

DOE MEE!

Vul hieronder je gegevens in en druk op 'verzenden'

Laat zien wie jij bent, wat je doet en wat je belangrijk vindt, bijvoorbeeld met een filmpje of een blog/tekst die je hier kunt uploaden.
Vink aan wat van toepassing is. Alle vinkjes betekent dat je geschikt bent voor de Youth Council!