Doorzetters (m/v)

Om de Kilimanjaro te beklimmen en kinderen in oorlog te helpen.

Ben jij toe aan een pittige uitdaging? Dit is je kans! War Child is op zoek naar doorzetters: teamplayers, leiders, avonturiers. Naar mensen die niet terugdeinzen voor een uitdaging. Echte bikkels die kunnen pieken tot grote hoogte. 5895 meter, om precies te zijn.

Jouw profiel

Jij houdt wel van wat avontuur. Je bent niet vies van aanpakken. Je weet wat het is om je grens te bereiken, en er overheen te gaan. Of je wilt het weten. Omdat het kan. Omdat jij het kan. Want jij bent een bikkel.

Samen met je team beklim je de Kilimanjaro. De hoogste berg van Afrika. Om op de top, samen met je team, de overwinning op jezelf te vieren. En onderweg heb je bij je sponsors ook nog eens geld opgehaald voor de hulp aan kinderen in oorlog.

Je missie

Meld je aan voor de War Child Kili-Challenge. Je taak is helder: zoveel mogelijk geld ophalen voor je missie. Voor € 2690,-* ga je de berg op. De berg die je uitdaagt om dat bedrag met minimaal € 2.400 te verhogen via sponsoring. Je zorgt samen met je team dat je fit genoeg bent om op hoogte te presteren. Uiteraard laten we niet zomaar die berg op gaan. In drie bijeenkomsten stomen we je klaar voor dit avontuur. Zo gaan we een weekend naar de Ardennen om te trainen en kennis te maken. Vervolgens pak je je koffer, neem je het vliegtuig en beklim je de Kilimanjaro.

Je team

Een van de hoogste vulkanen ter wereld beklim je niet alleen. Hoe hoger je komt, hoe ijler de lucht en hoe zwaarder de tocht. Teamwork is daarom essentieel. Je kunt zelf een team samenstellen, via je werk of sportclub, of je sluit je aan bij andere solisten. Hoe je het ook doet: de Kili-Challenge doe je samen.

Je werkplek

Je werkplek kent vele vormen. Van hete steppes, dichte bush, tot ruw en koud terrein: geen stap, uitzicht of indruk zal dezelfde zijn. De Kili-Challenge bedient al je zintuigen. Natuurlijk krijg je begeleiding. Ervaren expeditie medewerkers zorgen voor veiligheid en logistiek. En als er tijd over is kan je aansluitend tijdens een optionele safari genieten van al wat Tanzania biedt: wildlife, nature, Afrika.

Jouw aanmelding

Doe mee met de Kili-Challenge. Ga hierheen voor meer informatie of laat je informeren door het enthousiaste Kili-Challenge team. Want de Kilimanjaro beklimmen we samen. En samen halen we de oorlog uit een kind.

* Deze prijs is inclusief overnachtingen, maaltijden, reisbegeleiding, permits, transfers en alle voorbereidende bijeenkomsten, maar zonder vlucht, uitrusting, visa, inentingen etc. Reken erop dat dit alles je ongeveer € 4.000 gaat kosten.