Bakken voor War Child

Kom in actie! Bak net als Toda en haar vader uit de film ‘Toen mijn vader een struik werd’ zoveel mogelijk cupcakes en koekjes. En verkoop deze voor War Child!

Waar gaat de film over?

De tienjarige Toda woont in een bakkerij met haar vader, de beste taartenbakker van het land. Op een dag verandert alles: er breekt oorlog uit en Toda’s vader wordt opgeroepen als soldaat. Toda moet naar haar moeder die in het buurland woont en waar het veilig is. Zo begint Toda aan een avontuurlijke en spannende reis. Ze sluit vriendschap met een jongen die ook op de vlucht is. Toda is een meisje dat niet snel opgeeft, maar zal ze haar moeder ook vinden? 
Bekijk hier de trailer!

Uit de oven

Doe je mee met de bakactie net als Toda? Iedereen kan meedoen aan onze bakactie voor kinderen die moeten vluchten voor oorlog. We zijn op zoek naar bakkers van alle leeftijden om cupcakes en koekjes te bakken en verkopen om geld in te zamelen. Meld hieronder je actie aan en ga lekker aan de slag met bakken om ze daarna zoveel mogelijk te kunnen verkopen! Je ontvangt na aanmelding een actiepakket per post met daarin een  poster, lekkere recepten, verkooptips en eetbare decoraties.

Succes!!