War Child en Hizi Hair – A perfect pair

Hizi Hair en War Child delen een passie: het mooier maken van de levens van mensen. Hizi Hair doet dit in eerste instantie letterlijk, door middel van het verzorgen van persoonlijk advies en behandeling voor jouw haar. Maar nu maakt Hizi Hair ook figuurlijk levens mooier met hun succesvolle actie voor War Child! Van 30 juni t/m 12 juli vroegen de kappers al hun klanten een euro extra bij het afrekenen, en Hizi Hair verdubbelde deze opbrengst. Het resultaat: Hizi Hair en hun klanten geven ruim 2000 oorlogskinderen een nieuwe start.

Dit is niet de eerste keer dat Hizi Hair in actie komt. Sinds 2008 is Hizi Hair Business Partner van War Child.

Algemeen directeur Dimitri Last: “Al zeven jaar zijn we business partner van War Child en staan onze salons enkele dagen per jaar in het teken van dit goede doel. De afgelopen jaren hebben we steeds ongeveer €25.000,- weten te doneren met behulp van onze klanten, waarmee War Child 2083 oorlogskinderen kan ondersteunen (€ 12,- per kind). Geweldig dat we op deze manier met onze klanten samen het goede werk van War Child kunnen steunen en vele kinderen in oorlogsgebieden kunnen helpen bij een nieuwe start.”

Ook deze keer streeft Hizi Hair naar zo’n mooie opbrengst. Leuk als je ook langskomt bij een van de 60 kapperszaken en mee doet! Meer over de actie is te vinden op www.hizihair.nl.