Vrijwilliger Kili-Challenge Project Support

“Een enthousiasteling die wil helpen doorzetters te vinden om voor War Child de Kilimanjaro te beklimmen en hun te ondersteunen om zoveel mogelijk geld op te halen voor oorlogskinderen”

Voor 7 maanden (per juni – jan. 2020), 8 tot 16 uur per week (flexibel in te delen)

Jij

Jij hebt een enthousiaste en creatieve persoonlijkheid en vindt het leuk om je voor War Child in te zetten. Je communiceert makkelijk op diverse niveaus. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en gaat recht op je doel af. Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je goed redden in het Engels. Een vlotte pen is een pré.

Kili-Challenge?

War Child organiseert dit jaar voor de vijfde keer de Kili-Challenge. De deelnemers aan dit avontuurlijke project beklimmen de hoogste berg van Afrika – de Kilimanjaro – en grijpen dit aan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de hulp aan oorlogskinderen (www.warchild.nl/kili). Tijdens een inspirerend voorbereidend programma worden de deelnemers voorbereid op deze beproeving. Al meer dan 300 doorzetters beklommen de Kilimanjaro en haalde bij sponsoren al ruim een miljoen euro op ter ondersteuning van het werk van War Child.

Jouw uitdaging

Samen met het Kili-team probeer jij zoveel mogelijk mensen te interesseren voor de Kili-Challenge. Je verwerkt het contact met deelnemers en geïnteresseerden, je denkt mee over nieuwe netwerken, doelgroepen en strategieën, gaat op zoek naar interessante samenwerkingspartners, signaleert kansen en jaagt deze na. Kortom, een functie waar veel ruimte is voor eigen ideeën en inbreng!

Wat kunnen wij jou bieden?

Wil je jezelf binnen een professionele en creatieve non-profit organisatie ontwikkelen? Dan is dit je kans! Je komt te werken met een gemotiveerd team. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met projectmanagement en fondsenwerving binnen een aansprekende NGO. Door contact met (potentiële) deelnemers kom je in aanraking met mensen van diverse achtergrond die enorm gemotiveerd zijn zich in te zetten voor oorlogskinderen. Vrijwilligers zijn essentieel voor War Child. Als vrijwilliger ontvang je een reiskostenvergoeding (indien van toepassing).

De organisatie

Het imago dat War Child extern uitdraagt, is een blauwdruk van het werk op het hoofdkantoor: het is dynamisch, vernieuwend, integer en gericht op resultaten tegen lage kosten. Het kantoor is gevestigd op een moderne locatie in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Op het hoofdkantoor van War Child werken zo’n 85 betaalde krachten en rond de 10 stagiair(e)s en 20 vaste vrijwilligers.

Interesse

Wil jij met een leuk en gemotiveerd team aan de slag om bij te dragen aan een betere toekomst voor oorlogskinderen? Upload dan nu je motivatie, beschikbaarheid en je CV:

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze emailen naar jobs@warchild.nl

Is dit niet jouw uitdaging? Steun War Child door deze vacature te delen met je netwerk. Alvast bedankt!

Veiligheid van kinderen is voor War Child essentieel. War Child accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in onze werving- en selectieprocedures