Bouw mee aan vrede

Bouw mee aan vrede!

 

Jij kunt een bijdrage leveren aan een vreedzaam Colombia door ons werk in Putumayo te steunen. Vrede in Colombia is dichterbij dan ooit, maar daar hebben we een stabiele generatie voor nodig. War Child heeft een effectieve methode ontwikkeld voor kinderen, jongeren en ouders/verzorgers. Onze methode werkt: op gezette tijden meten we resultaten en evalueren we de voortgang. En we delen onze werkwijze met de Colombiaanse overheid, zodat zij gebruik kunnen maken van onze expertise.

We hebben nog 500.000 euro nodig om ons programma in Putumayo en Chocó te voltooien. Neem deel aan het werk van War Child in Colombia en bouw mee aan vrede!

Zo kun je ons programma steunen

Voor € 4.830 steun je één volledig child protection-programma in een peace place op school voor een groep van 30 kinderen, gedurende een jaar.

 

 

Voor € 743 steun je een begeleider die het child protection-programma van War Child geeft aan een groep van 30 kinderen. Idealiter heeft iedere groep 2 begeleiders.

 

 

Voor € 209 steun je een War Child peacebuilding-sessie voor 30 kinderen. We maken jongeren bewust van normen en waarden via muziek, dans en graffiti.

 

 

 

Deze geldvoorbeelden zijn gebaseerd op gemiddelde kosten, maar geven een goede indicatie van wat wij met jouw gift kunnen doen.

Diclaimer

De eerste 500.000 euro aan donaties besteden we aan ons programma in Colombia. De resterende donaties besteden we aan oorlogskinderen in andere conflictgebieden waar wij werken. War Child besteedt 10% van de donaties aan overheadkosten, 90% gaat rechtstreeks naar ons werk voor kinderen en jongeren in Colombia.

War Child (Incassant-ID: NL24ZZZ412153930000) verwerkt persoonsgegevens ten behoeve van haar donateursadministratie, fondsenwervende programma’s en om te informeren over haar activiteiten.
Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit op elk gewenst moment schriftelijk melden aan War Child, Antwoordnummer 9295, 1000 WZ, Amsterdam of via info@warchild.nl.